Termékeink

PALEOLIT ÉLETMÓDMAGAZIN 2014/4

PALEO 14 4.jpg
Cikkszám: CV55954
765 Ft
729 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 765 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

November 28-án jelenik meg a Paleolit Életmód magazin idei, negyedik száma. Korábbi számaink (egy 2013-as és három 2014-es) korlátozott számban még megrendelhetők. A számok tartalomjegyzéke a Lapszámok menüben található.

Új számunk kiemelt témája a glutén és a rák. Mindkettő igen aktuális. A glutén kapcsán megvizsgáltuk, ajánlott-e 4-6 hónapos korban a csecsemőknek kekszet, babapiskótát vagy bármi gluténtartalmú ételt adni abból a célból, hogy a csecsemő szervezete "hozzászokjon" a gluténhez. Arra következtettünk, hogy nem ajánlott, és részletesen be is mutatjuk, miért elhamarkodott, téves és kockázatos a közegészségügy ezzel kapcsolatos ajánlása. Ehhez kapcsolódik másik írásunk, amely az autoimmunitással foglalkozik. A gluténhez nem csak az ember nem alkalmazkodott, de házi kedvenceink sem, pedig az ipar gluténes tápszereket kínál a gyanútlan vevőknek. Dr. Molnár Zsolt paleo állatorvos sorozatában most ezt a problémát elemzi ki. Könyvismertetésünkben bemutatjuk a Gabonahas című művet, amelyben William Davis, a szerző, leleplezi a gabona alattomos tulajdonságait.

rákról szóló cikkünkben összefoglaltuk, hogyan előzhető meg a rák, és mit tehetünk, ha már kialakult. Részletesen foglalkozunk azzal, miért lehet akár életmentő is a deutériumcsökkentett víz fogyasztása, akár megelőzésként, akár a betegség kialakulása után.

Kiemelt írásunk a Mikulás dilemma, azaz mit mondjunk nyiladozó értelmű gyermekünknek. Erőltessük a Mikulás hiedelem fennmaradását, vagy menjünk elébe az elkerülhetetlennek, és mi ébresszük rá gyermekünket a rideg valóságra.

Folytatódik a Paleo gyermek és a Tudatos ősember és az Alapanyagok sorozatunk. Megismerkedhetünk egy testtartás javító módszerrel, ami természetesen megint csak az ősidőkbe nyúlik vissza. Bemutatjuk Kovács Péter szkander bajnokot, aki a paleóval éri el világsikereit. 
Korunk új tudománya az epigenetika, amely azzal foglalkozik, hogyan módosítja táplálkozásunk, életmódunk és környezeti hatásaink génjeink működését. Ismerkedjünk meg a rezisztens keményítőkkel és hogy C-vitamin és C-vitamin közt lehet nagy különbség.
Receptoldalainkon ezúttal csak csokidesszertek receptjeit és elkészítési módjait adjuk közre, gondolva arra, hogy a közelgő Mikuláskor és karácsonykor tudjuk mivel meglepni szeretteinket és megvendégelni rokonainkat és barátainkat.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról

3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat


Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis a
füldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabb
ideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugód
élettartamát.

  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.
  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el

Hírlevél feliratkozás