Termékeink

PATIKÁRIUM XILIT ÉDESÍTŐ POR 500G

Cikkszám: CV59870
1 615 Ft
1 272 Ft + ÁFA
Egység: 250 grBruttó egységár: 6 Ft / 1 gr

Termékismertető / Betegtájékoztató

étkezési célra használható xilit alapú asztali édesítőszer

cukorbetegek is fogyaszthatják, mivel alacsony, 7-es glikémiás indexének köszönhetően kisebb mértékben emeli meg a vércukorszintet, mint a hagyományos cukrok.

édesítő értéke megegyezik a cukoréva. Nem karamellizálható, és az élseztőt sem lehet felfuttatni belőle.

Candida diétát folytatóknak is fogyaszthatják, mivel lúgosító hatású

A cukorhoz képest a xilit 40%-kal kevesebb kalóriát és 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz

Nagyobb mennyiségben fogyasztva hashajró hatású.

Kutyáknak és más házi kedvenceknek nem adható, mert a szervezetük nem képes lebontani

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás