Termékeink

BIOGAIA PROTECTIS BABY JUNIOR ORS 7X5,5G

BIOGAIA PROTECTIS BABY JUNIOR ORS.jpg
Cikkszám: CV58711
2 125 Ft
2 024 Ft + ÁFA
Egység: 7 dbBruttó egységár: 304 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

BioGaia ProTectis® Baby/Junior ORS

L. reuteri Protectis®-t tartalmazó speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer orális rehidráló oldat elkészítéséhez enyhe és közepes súlyosságú akut hasmenés és hányás esetén.

Mit Kell tudni a BioGaia ProTectis Baby/Junior ORS-ről?

Hasmenés és hányás esetén a szervezet folyadékot, tápanyagokat és sókat veszít, valamint a bélflóra egyensúlya is megbomolhat.

A BioGaia ProTectis ORS ásványi sók mellett egyedülálló módon L. reuteri Protectis®-t is tartalmaz. A L. reuteri Protectis® egy a BioGaia által szabadalmaztatott baktérium törzs, melynek természetes élettere az emberi szervezet. A L. reuteri Protectis® hatékonyságát és gyermekek körében történő alkalmazásának biztonságosságát számos klinikai tanulmányban vizsgálták.

Összetétele megfelel a WHO/ESPGHAN* ajánlásnak

  • Ásványi sók mellett L. reuteri Protectis® élőflórát 
    és cinket is tartalmaz
  • Natúr íz – mesterséges ízesítők nélkül
  • Születéstől kezdve adható
  • Kiszerelés: 7 tasak/doboz
  • Egyszerű elkészíthetőség
  • Kapható a patikákban

*Egészségügyi Világszervezet
Európai Gyermek Gasztroenterológiai, Hepatológiai és Táplálkozástudományi Társaság

 

 

Adagolás

4 hónapos kor vagy 5 kg testtömeg alatt: napi 1 adag több részletben elosztva.
4-11 hónapos kor között vagy 5-8 kg testtömeg között: napi 1-2 adag több részletben elosztva.
1-2 éves kor között vagy 8-11 kg testtömeg között: napi 2-3 adag több részletben elosztva.
2 éves kor vagy 11 kg testtömeg felett: napi 3-4 adag.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
A napi adag – különösen csecsemők esetében - több kisebb részletben fogyasztandó, főleg hányás esetén rövid időközökben kanalanként, illetve kortyonként adandó.

BioGaia TIPP: Próbálja ki a terméket szívószállal! 
Az orális rehidráló folyadék ásványi anyag tartalma miatt enyhén sós ízű. Mivel a sós ízt nyelvünk elülső részével érzékeljük, a könnyebb elfogadhatóság érdekében a termék fogyasztását kisdedkortól szívószállal javasoljuk!

Elkészítés

1 zacskó tartalmát oldja fel 250 ml vízben. Csecsemők esetén előzőleg forralja fel a vizet, majd hűtse le, mielőtt a port hozzáadja. Ha hűtőszekrényben tárolja, a kész oldatot 6 órán belül használja fel. Szobahőmérsékleten való tárolás esetén, 3 órán belül használja fel az oldatot.

Fontos figyelmeztetés

Mindig az előírt mennyiségű vízzel készítse el az ORS oldatot! Ha a port nem elegendő mennyiségű vízzel oldja fel, a szervezetbe túl sok só juthat, amely veszélyes lehet.
A BioGaia Protectis Baby/Junior ORS kizárólag az orvos javaslatára, az orvos előírása és ellenőrzése mellett, valamint a használati utasítás szerint alkalmazható. 
Kizárólagos táplálásra nem alkalmas, a kiegyensúlyozott táplálkozást nem helyettesíti.
Keresse fel orvosát, ha gyermeke abnormálisan bágyadt, nem akar inni vagy nincs vizelete!
Ha szoptatja gyermekét, folytassa a szoptatást!

Összetevők

glükóz, nátrium-citrát, kálium-klorid, nátrium-klorid, Lactobacillus reuteri Protectis DSM 17938, cink-szulfát.

Tárolás

Szobahőmérsékleten, maximum 25°C-ig.
Gyermekek elől elzárva tartandó.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás