Termékeink

ENTEROBULL ÉLŐFLÓRÁS POR BANÁN ÍZŰ 10X4G

ENTEROBULL POR.jpg
Cikkszám: CV61485
2 625 Ft
2 067 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 263 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

EnteroBull®

Inulint és élőflórát tartalmazó banános étrend-kiegészítő por

Alkalmas

  • antibiotikum kezelések alatt
  • utazáshoz

Összetevők:

Inulin, banán por (400 mg/tasak), Lactobacillus Rhamnosus GG, Saccharomyces boulardii

10 tasak

A napi adag tartalmaz

Megnevezés

1 tasakban

2 tasakban

Inulin

3487,5 mg

6975 mg

Lactobacillus Rhamnosus GG 200x109  CFU*/g

62,5 mg

125 mg

Saccharomyces boulardii 20x109 CFU*/g

50 mg

100 mg

CFU*: az élő mikroorganizmusok száma

Ajánlott napi adag:

  • 1-6 éves gyermekeknek naponta 1 tasak
  • 6 éven felüli gyermekeknek és felnőtteknek naponta 1-2 tasak

Tájékoztató

Alkalmazás módja:

A tasak tartalmát keverje el ivóvízben, gyerekeknek lehet pépes ételben. A terméket csak langyos (nem forró) ételben és italban szabad elkeverni.

Figyelem!

Ne használja a terméket bármelyik összetevőre való túlérzékenység esetén! A termék szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Terhes és szoptatós anyák csak orvosi ellenőrzés mellett szedhetik a készítményt. A javasolt napi adagot ne lépje túl!

Tárolás:

A készítményt az eredeti csomagolásban, száraz helyen, szobahőmérsékleten tárolja. Gyermekektől elzárva tartandó.

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján feltüntetett időpontig (EXP: nap/hó/év)

Gyártó:

Wotania s.r.o.

Měšická 324,250 63 Mratín

Csehország

Nettó tömeg: 40 g

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás