Termékeink

ACIDOPHILUS KAPSZULA 100X VITAMINSTATION

acidophilus vitaminstation.jpg
Cikkszám: CV64097
3 930 Ft
3 094 Ft + ÁFA
Egység: 100 dbBruttó egységár: 39 Ft / 1 db
Átmenetileg nem elérhető!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Barátságos bélbaktériumokat tartalmazó készítmény, az egészséges bélflóra megőrzéséhez.

A Lactobacillus Acidophilus olyan baktérium, amely 10 napig, vagy tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben, ellentétben a bél hasznos baktériumaival, amelyek öt napon belül elpusztulnak, ha nem jutnak folyamatosan tejsavhoz, vagy tejcukorhoz, például az Acidophilus révén.

Az Acidophilus kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. További előnye, hogy elősegíti egy gyönge antibiotikum, a colicin termelődését.
Az Acidophilus segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok és a laktóz feldolgozásában, szerepet játszik a szervezet számára oly fontos vitaminok szintézisében.

Az orálisan (szájon át) szedett antibiotikumok elpusztíthatják a hasznos bélflórát, ami hasmenéshez, székrekedéshez, egyéb emésztési zavarokhoz, gombásodáshoz vezethet. Az Acidophilus segítségével megóvhatjuk a tápcsatorna egészséges baktériumflóráját, megszűnik a kellemetlen szájszag, amit a bélben végbemenő bomlási folyamat okoz, és kezelhetővé válik az akne, illetve más bőrbántalmak.

A tudomány nem ismer emberre ártalmas Acidophilus fajtát.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!