Termékeink

EUCERIN HYALUROL-FILLER FÁTYOLMASZK 4X

eucerin hyaluron-filler maszk.jpg
Cikkszám: CV30171
5 950 Ft
4 685 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 1 488 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk

Innovatív ráncfeltöltő fátyolmaszk
Biocellulózból készül: természetes eredetű, biológiailag lebomló anyag
Minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is

 

minden bőrtípusra.

Ráncfeltöltő fátyolmaszk az azonnali hidratálásért. Használatával a finom ráncok csökkennek, a bőr pedig üdébbé, frissebbé, ragyogóbbá válhat.

 

Ráncfeltöltő fátyolmaszk

Ez az innovatív fátyolmaszk mindössze 5 perc alatt hidratálja a bőrt és csökkenti a finom ráncokat.

A ránctalanító fátyolmaszk magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsavat is tartalmaz. A nagy molekulasúlyú hialuronsav elősegíti a hidratációt és kisimítja a finom ráncokat a bőr legkülső rétegeiben, míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb1, még mélyebbre hatol az epidermális bőrrétegekbe, ahol a mélyebb redők keletkeznek.

Maga a maszk biocellulózból készül, amely egy természetes eredetű, biológiailag lebomló anyag. Használata egyszerű és tökéletesen illeszkedik az archoz, nem csúszik el és olyan kényelmes, mintha egy második bőrréteg lenne.

Klinikailag és bőrgyógyászatilag is bizonyított kiváló bőrtolerabilitása és hatákonysága. Hűsíti a bőrt, csökkenti a finom ráncokat, és frissebb, ragyogóbb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

Alkalmas minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is, és bármikor használható, ha a bőr fáradt, dehidratált  és egy kis extra ápolást igényel.

1 -A formulában szintén felhasznált nagy molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva

Használata

 

  1. Tisztítsa meg és törölje meg az arcát
  2. Nyissa ki és bontsa ki a maszkot
  3. Két kék lapot fog látni, amelyek a maszk két oldalát védik. Ezt távolítsa el a maszk azon oldaláról, amelyet az arcára fog helyezni
  4. Az ujjaival helyezze fel a maszkot az arcára
  5. Távolítsa el a másik kék réteget
  6. 5 percig hagyja az arcán
  7. Óvatosan távolítsa el a maszkot, és dobja el, majd masszírozza be a bőrébe a maradék szérumot

Kerülje a szemkörnyéket.

Összetevők

Maga a maszk biocellulózból, egy természetes eredetű, biológiailag lebomló anyagból készül, amelyet erjesztett kókuszdióléből nyernek ki. Könnyedén felhelyezhető, tökéletesen illeszkedik az arc kontúrjaihoz, nem csúszik el és olyan kényelmes, mintha egy második bőrréteg lenne.

Megtalálható benne magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav. A nagy molekulasúlyú hialuronsav elősegíti az epidermisz legkülső rétegének hidratációját - ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek -, míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav még mélyebbre hatol az epidermális rétegekbe.

A ráncfeltöltő fátyolmaszk hűsíti a bőrt, ezáltal csökkenti a finom ráncokat, így pedig frissebb, ragyogóbb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.


 

 

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás