Termékeink

EUCERIN DERM PUR MÉLYTISZT+ARCKR 1X

EUCERIN DERMOPURIFYER SZÉRUM.jpg
Cikkszám: CV54149
4 745 Ft
3 736 Ft + ÁFA
Egység: 1 csom.Bruttó egységár: 4 745 Ft / 1 csom.

Termékismertető / Betegtájékoztató

EUCERIN DERMOPURIFYER MÉLYTISZTÍTÓ ARCLEMOSÓ ZSELÉ

Jellemzők: 6% amphotensid rendszer, Antibakteriális, Nem mitesszerképző, Illatanyagmentes, Szappanmentes, Olajmentes 

Előnyök:
Kíméletesen felszámolja a faggyútöbbletet, miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket. Használatát követően az arc tiszta és sima lesz.

ÖSSZETEVŐK (INCI) 

Water / Aqua  ,  Sodium Cocoamphoacetate ti  ,  Propylene Glycol h  ,  Sodium Laureth Sulfate ti I eu  ,  Citric Acid kh  ,  Sodium Benzoate ta ,  Salicylic Acid kh I gy  ,  Sodium Chloride

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás