Termékeink

Fizetési feltételek

Fizetési módok

Többféle fizetési mód közül választhat (utánvét, előre utalás, bankkártya) a megrendelés elküldését megelőzően a kosárban. A szállítási és fizetési módot egy lépésben tudja kiválasztani.

Készpénzes fizetés

Lehetősége van az áru átvételekor Patikánkban készpénzben fizetni a megrendelt termékeket. Ha a kiszállítást választja, a futárnak is fizetheti készpénzben az áru átvételekor. (Utánvétes fizetési mód)

Előre utalással

Intézményeknek, vagy nagyobb összegű vásárlás esetén magánszemélyeknek is lehetőséget biztosítunk átutalásos fizetésre. Ebben az esetben kiállítunk egy proforma számlát, amit e-mailben elküldünk, vagy külön kérésre faxon is. Az árut akkor lehet átvenni, vagy akkor tudjuk kiszállítani, ha bankunk látja az átutalt összeget. Az eredeti számlát természetesen az áru átvételekor a csomag tartalmazza.

Bankszámlaszámunk: Unicredit Bank 10960008-00000002-60450131

Kérjük, ennél a fizetési módnál várja meg a visszaigazolást, és csak ezután fizessen!

Felhívjuk figyelmüket, hogy online és átutalással történő fizetés esetén is felszámítjuk a csomagolási és szállítási díjat (1.200,- Ft).

Bankkártyával az üzletben

Amennyiben személyesen veszi át az árut valamelyik üzletünkben bankkártyával is fizethet max. 300.000 Ft-ig.

Az alábbi bankkártyatípusokkal van lehetőségük fizetni:

Online fizetés bankkártyával

A webáruházban megvásárolható termékeket az OTP Bank Nyrt. online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül is bonyolíthatja. A tranzakció során a rendszer átirányítja Önt az OTP titkosított csatornán működő fizetési oldalára, ahol Ön a legnagyobb fokú biztonsági környezetben végezheti el befizetését. Az Aranyhajó Patika az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem kerül birtokába, abba betekintést nem nyer. A tranzakció sikerességéről vagy elutasításáról értesítést kap. A fizetés befejezése után a bank visszairányítja Önt webáruházunkba.                                           Felhívjuk figyelmüket, hogy online és átutalással történő fizetés esetén is felszámítjuk a csomagolási és szállítási díjat (1.200,- Ft).

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége

  • Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
  • Lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé - hónap/év - formátumú szám)
  • Érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2 kód). Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Az OTP Bank oldalán az alábbi kártya típusokkal fizethet

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott)

Kibocsátótól függően - ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet ezzel a kártyával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

  • Maestro (nem dombornyomott)

Kizárólag az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás