Termékeink

Fizetési feltételek

Fizetési módok

Többféle fizetési mód közül választhat (utánvét, előre utalás, bankkártya) a megrendelés elküldését megelőzően a kosárban. A szállítási és fizetési módot egy lépésben tudja kiválasztani.

Készpénzes fizetés

Lehetősége van az áru átvételekor Patikánkban készpénzben fizetni a megrendelt termékeket. Ha a kiszállítást választja, a futárnak is fizetheti készpénzben az áru átvételekor. (Utánvétes fizetési mód)

Előre utalással

Intézményeknek, vagy nagyobb összegű vásárlás esetén magánszemélyeknek is lehetőséget biztosítunk átutalásos fizetésre. Ebben az esetben kiállítunk egy proforma számlát, amit e-mailben elküldünk. Az árut akkor lehet átvenni, vagy akkor tudjuk kiszállítani, ha bankunk látja az átutalt összeget. Az eredeti számlát természetesen az áru átvételekor a csomag tartalmazza.

Addig ne utaljon, amíg a számlát meg nem kapja

Please don't make a transaction, until you receive the bill! We can't transfer your money back to your foreign bank account.

Bankszámlaszámunk: Unicredit Bank 10960008-00000002-60450131

Felhívjuk figyelmüket, hogy online és átutalással történő fizetés esetén is felszámítjuk a csomagolási és szállítási díjat (1.500,- Ft).

Bankkártyával az üzletben

Amennyiben személyesen veszi át az árut valamelyik üzletünkben bankkártyával is fizethet max. 300.000 Ft-ig.

Az alábbi bankkártyatípusokkal van lehetőségük fizetni:

Online fizetés bankkártyával

A webáruházban megvásárolható termékeket az OTP Bank Nyrt. online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül is bonyolíthatja. A tranzakció során a rendszer átirányítja Önt az OTP titkosított csatornán működő fizetési oldalára, ahol Ön a legnagyobb fokú biztonsági környezetben végezheti el befizetését. Az Aranyhajó Patika az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem kerül birtokába, abba betekintést nem nyer. A tranzakció sikerességéről vagy elutasításáról értesítést kap. A fizetés befejezése után a bank visszairányítja Önt webáruházunkba.                                           Felhívjuk figyelmüket, hogy online és átutalással történő fizetés esetén is felszámítjuk a csomagolási és szállítási díjat (1.200,- Ft).

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége

  • Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)
  • Lejárati dátum (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé - hónap/év - formátumú szám)
  • Érvényesítési kód (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2 kód). Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Az OTP Bank oldalán az alábbi kártya típusokkal fizethet

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott)

Kibocsátótól függően - ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet ezzel a kártyával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

  • Maestro (nem dombornyomott)

Kizárólag az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás