Termékeink

FOGKRÉM LACALUT AKTÍV 75ML

lacalut aktív fogkrém.jpg
Cikkszám: CV1869
1 280 Ft
1 008 Ft + ÁFA
Egység: 75 dbBruttó egységár: 17 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Lacalut aktiv Preventív fogkrém

 A rendszeres és helyes fogápolás az egészséges fogak és fogíny legfontosabb előfeltétele, mert a fogápolással megelőzhető a fogszuvasodás és a fogágybetegség.

 Lacalut aktiv Preventív fogkrém 

A preventív hatású Lacalut aktiv Preventív fogkrém különleges hatóanyag kombinációja révén csökkenti a baktériumok számát, melyek a foglepedék képződését idézik elő. Megszünteti a fogínyvérzést.  Ezzel a fogínybetegségek megelőzhetővé válnak, a fogak és fogíny egészsége tartósan megőrizhető.

 

A Lacalut aktiv Preventív fogkrémrendszeres használatával, olyan jól látható és érezhető eredmény mutatkozik, mint:

  az egészséges és tiszta fogak,

szuvasodás és fogágybetegség nélkül,
erős és egészséges fogíny.  

A Lacalut aktiv Preventív fogkrém különleges hatóanyag kombinációja érezhetően feszesebbé teszi a fogínyt és bizonyítottan megelőzi a fogíny gyulladásait.

Hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolják. 

Használata: legalább naponta kétszer (reggel és este), mindenekelőtt étkezések után mosson fogat. A fogínytől a fogak irányába haladva végezze a fogmosást. A fogmosás legalább 3 percig tartson, a fogkrém így fejtheti ki optimális hatását. 

Tartalom: 75 ml   20 ml

 Gyártja:Dr. Theiss Naturwaren GmbH                              
Forgalmazza:Naturprodukt Kft.
2046 Törökbálint Depo, Pf. 8.
Tel.: 06 23 511 337

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás