Termékeink

FOGKRÉM HOMEODENT GYEREK 50ML

homeodent gyerk fogkrém.jpg
Cikkszám: CV209
1 200 Ft
945 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 24 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

  

Olyan fogkrémet keres, amely a 2 és 6 év közötti gyermekek tejfogainak ápolására lett kifejlesztve?
Ez esetben a fogtisztító gél gyermekeknek ajánlható, amely 50 ml-es kiszerelésben, eper-málna ízesítésben kapható.Amint 2 éves kor körül a tejfogak kibújnak, a gyermekek fogmosása elsőrendű fontosságúvá válik, mivel ez a felnőttkori fogazatuk minőségét is meghatározza. A Homéodent® fogtisztító gél gyermekeknek gyógynövény- és fluor-só összetételénél fogva kíméletesen tisztítja a gyermekek fogait, erősítve a fogzománcot, amelyik a legsimább és a legsérülékenyebb náluk. A gél formula és a gyümölcsös (eper-málna) íz segítenek a fogmosás szokásának megkedveltetésében. Minden étkezés után ajánlott alkalmazni a gyermekeknek. A homeopátiás kezelések mellé használata különösen ajánlott.

A gyógynövények terápiás tulajdonságai

Körömvirág (Calendula Officinalis)
A középkor óta termesztik antiszeptikus és nyugtató, gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. A Földközi-tenger környékéről származó évelő növény. Az aranysárga virágok és a növény szárának sokrétű terápiás felhasználhatósága miatt igen kedvelt a gyógynövényeket alkalmazó szakemberek körében.

Bűbájdió (Hamamelis virginiana)
Érfalvédő, vérzéscsillapító, nyugtató hatású.
Kisméretű cserje, mely a hidegebb évszakokban virágzik. A bűbájdió az észak-amerikai indiánok tradicionális gyógyszere. A kérgének és a leveleinek mágikus hatást tulajdonítottak, mely nem áll távol a valóságtól. Európában a XVII. században a gyarmatosítók segítségével így hamar elterjedt gyógynövénnyé vált.

Vadtorma (Coclearia armoracia)
Antiszeptikus és vérkeringést serkentő hatású. Ínygyulladás kezelésére kiváló.
Dél-Kelet Európából származó növény, mely az Ókor óta ismert. A legenda szerint maga Apolló hozta be az akkori Hellászba. A gyökér terápiás felhasználhatósága miatt különösen megbecsültnek számít. Fűszernövényként is termesztik.

Rozmaring (Rosmarinus officinalis)
Antiszeptikus hatású. A fogkőképződést akadályozza meg.
Örökzöld, mediterrán vidékeken található köves pusztaságok növénye. Jellegzetes és erős illóolaja van. A fizikai és a szellemi egészségre gyakorolt jó hatását régóta ismerik, melyet Európa-szerte sok uralkodó, így még Sissi, azaz Erzsébet királyné is ismert és alkalmazott.

Útifű (Plantago major)
Vérzéscsillapító hatású, segíti a sebgyógyulást, csökkenti az ínygyulladást.
Európában, Észak- és Közép-Afrikában honos növény, melyet már ősidők óta nagyra becsülnek. Belsőleg és külsőleg is felhasználták különféle gyógyításokra. Napjainkban, a herbáriával foglalkozó szakemberek egyik leggyakrabban alkalmazott növénye

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás