Termékeink

FOGKRÉM NENEDENT BABY-TANULÓ

nenedent baby.jpg
Cikkszám: CV2512
1 860 Ft
1 465 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 860 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Nenedent-baby tanulószett
Az első fogacskák ápolásához

[ vissza]     [ nyomtat ]
Gyümölcsízű babafogkrém
Kiszerelés:20 ml
Nyilvántartási szám:              3400/2004         3400/2004 OÉTI
Státusz:kozmetikum
Gyártó:Dentinox Gesellschaft für pharmazeutische Präparate
Lenk & Schuppan, Berlin
Tárolás:legfeljebb 25 °C-on
Forgalmazási kör:gyógyszertárak, drogériák,
dm és Rossmann üzletek
Eltarthatósági idő:3 év, felbontás után 6 hónap
Ujjra húzható fogkefe
  • kiváló minőségű szilikonból (kifőzhető, antiallergén)
  • extra puhaságú sörtékből álló masszírozó fejjel
  • a különleges gyűszűforma gyengéd és jól ellenőizhető használatot tesz lehetővé
  • elkerülhető a hagyományos fogkefék által kiváltott félelemkeltő idegentestérzés
  • sérülésveszély nélkül masszírozható az íny is

 

 

Javallat:A 6. hónaptól a 2. életévig előtörő tejfogak mindennapos tisztításához. A későbbi önálló fogmosásra való játékos felkészítésre.
Egyéb fontos információ:A tanulófogkrém összetétele figyelembe veszi, hogy a babák még nem tudják kiköpni. Ezért fluorid-, színezék- és tartósítószer-mentes, nem tartalmaz mentolt és nátrium-laurilszulfátot. Cukorhelyettesítőanyag a fogszuvasodást gátló xilit (13%).

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás