Termékeink

FOGKRÉM NENEDENT FLUORIDMENTES 50ML

nenedent homeo.jpg
Cikkszám: CV5400
1 190 Ft
937 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 24 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Nenedent fluoridmentes gyermekfogkrém
A fogkrémet még kiköpni nem tudó gyermekek részére

Kiszerelés: 50 ml  
Nyilvántartási szám:               4000/2006         4000/2006 OÉTI
Státusz: kozmetikum
Gyártó: Dentinox Gesellschaft für pharmazeutische Präparate
Lenk & Schuppan, Berlin
Tárolás: szobahőmérsékleten, 25 °C alatt
Forgalmazási kör: gyógyszertárak, drogériák
Eltarthatósági idő: 3 év, felbontás után 6 hónap
Javallat: Használata a nenedent-baby tanulófogkrémet követően, 2-4 éves kor között ajánlott. Olyan gyermekek számára, akik egyéb módon (pl. fluortabletta, magas fluorid tartalmú ivóvíz, fluoriddal dúsított konyhasó) elegendő fluoridhoz jutnak, illetve a fogkrémet még nem tudják kiköpni.
Egyéb fontos információ:
  • Alkalmazásával elkerülhető a maradó fogak túlzott flouridbevitel miatti foltosodása.
  • Kovagél tisztítószemcséi különösen gyengéden tisztítják a tejfogakat. A jó tisztító hatásfok mellett ugyanis csak csekély mértékben koptatják a tejfogakat (RDA értéke 40).
  • A xilit, mint cukorhelyettesítő anyag (13%), gátolja a szájüregben a fogszuvasodásért felelős baktériumokat, elősegíti az ásványi anyagok visszaépülését a fogzománcba.
  • Semleges pH-ja védi a szájüreg természetes flóráját.
  • Gyermekek által kedvelt enyhén gyümölcsös íz
  • Nem tartalmaz mentolt, így homeopátiás kezelés mellett is alkalmazható
•  Színezék-, tartósítószer- és nátrium-laurilszulfát mentes, az allergia és irritáció elkerülésére.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás