Termékeink

FOGKRÉM HOMEODENT FEHÉRÍTŐ 75ML

Cikkszám: CV5846
1 180 Ft
929 Ft + ÁFA
Egység: 75 dbBruttó egységár: 16 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Homéodent® fogfehérítő fogkrém

Különleges megoldást nyújt fogai természetes fehérségének visszanyeréséhez. Klorofilles ízesítésben kapható. Gyógynövény és nátrium-bikarbonát összetételénél fogva, együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához. A kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen kell alkalmazni felváltva a fogaknak és a fogínynek is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent® fogkrémmel. Minden étkezés után ajánlott alkalmazni a fogkrémet.

A fogak és a fogíny gondozása mindennapos odafigyelést igényel. A fogaknak és a fogínynek is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent® mindennapi használata hozzájárul a fogszuvasodás
megelőzéséhez és az egészséges fogíny megőrzéséhez.
Ez a fogkrém gyógynövény és fluor-só összetételénél fogva együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához.
A HOMÉODENT® TELJES KÖRŰ VÉDELEM A FOGAKNAK ÉS A FOGÍNYNEK
FOGKRÉM ÖSSZETEVŐI:
KÖRÖMVIRÁG (Calendula ocinalis) kivonat
A körömvirág nyugtató, antiszeptikus hatású.
BŰBÁJDIÓ (Hamamelis virginiana) kivonat
A bűbájdió érfalvédő, vérzéscsillapító, nyugtató hatású.
ÚTIFŰ (Plantago major) kivonat
Az útifű vérzéscsillapító, ínygyulladást csökkentő hatású. Segíti a sebgyógyulást.
VADTORMA (Cochlearia armoracia) kivonat
A vadtorma antiszeptikus, vérkeringést serkentő hatású.
NÁTRIUM-FLUORID és NÁTRIUM-MONOFLUOROFOSZFÁT
A 2 fluor-só erősíti a fogzománcot, így akadályozva meg a fogszuvasodást.
SZILÍCIUM-DIOXID
A szilícium-dioxid alaposan tisztítja a fogakat, és anélkül távolítja el a lepedéket és a fogkövet, hogy rongálná a fogzománcot és a fogínyt.
Minden étkezés után ajánlott alkalmazni aq  fogaknak és a fogínynek
is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent® fogkrémet.
A homeopátiás kezelések mellé használata különösen ajánlott.
A fogaknak és a fogínynek  is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent fogkrém 2 ízesítéssel kapható:

KLOROFILLES, CITROMOS

 

HOMÉODENT®, A KIELÉGÍTŐ SZÁJ- ÉS FOGHIGIÉNIA ÉRDEKÉBEN
Fontos, hogy állandó figyelmet fordítson a fogai és a fogínye egészségére, mert a fogai állapotával összefüggő problémáknak komoly következményei lehetnek egészségének és közérzetének általános állapotára. Ezért is nagyon fontos, hogy idejében kezdje el a megfelelő száj- és foghigiénia kialakítását.
A fogkő (és a rajta megtelepedő baktériumréteg) valójában a fő felelős a két leggyakoribb fogászati problémáért:
-
a fogszuvasodásért, amely egyes baktériumok által kibocsátott savashatású váladéktermelés következtében alakul ki,
-
a fogínygyulladásért, amikor a fogon megtelepedő baktériumréteg lerakódássá áll össze, és ettől gyullad be az íny.
Alapos fogmosással a fogkő eltávolítható és az íny vérkeringése javul. A megfelelő hatékonyság eléréséhez, minden étkezés után javasolt 2-3 percig fogat mosni.
A fogíny védelme érdekében ajánlott a fogíny felől indulva a fog irányába tisztítani a fogat, ügyelve arra, hogy ne ékelődjön be az eltávolított lerakódás a fogíny alá.
MINDENKINEK A MEGFELELŐ HOMÉODENT®
Ahogy az igények is egyénenként eltérnek, úgy a fogaink, és a fogíny ápolása tekintetében is más és más elvárásaink vannak, a fog és a fogíny állapota és/vagy az életkor szerint.
A Boiron laboratórium paraben tartalom nélküli, de gyógynövény tartalmú Homéodent® fogkrémjei az alábbi kérdésekre is választ adnak.
Mindennapi használatra alkalmas fogkrémre van szüksége?
Ez esetben
a fogaknak és a fogínynek is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent® fogkrémet
ajánljuk figyelmébe, amely 75 ml-es kiszerelésben
2 ízesítéssel kapható: klorofilles és citromos ízben.
Fogai elvesztették a fehérségüket?
Megoldás lehet a Homéodent® fogfehérítő fogkrém, amely 75 ml-es kiszerelésben, klorofilles ízesítésben kapható.
Egy olyan fogkrémet keres, amely a 2 és 6 év közötti gyermekek tejfogainak ápolására lett kifejlesztve?
Ez esetben a
Homéodent® fogtisztító gél gyermekeknek ajánlható, amelyeper-málna ízesítésban 50 ml-es kiszerelésben kapható

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás