Termékeink

ALIAMARE ORR- ÉS FÜLSPRAY 100ML

aliamare orr- és fülspray.jpg
Cikkszám: CV41961
3 020 Ft
2 378 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 020 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

ALIAMARE IZOTÓNIÁS OLDAT (orr és fülspray)
A többi spraykhez képest előnye, hogy bármilyen helyzetben adagolható, nem csak függőlegesen tartva a flakont. Ez pedig nagy előny egy izgő mozgó gyermek esetében.

Hialuronsavat és izotóniás tengervizet tartalmazó orrspray.

Összetevőinek köszönhetően

  • hatékony segítséget nyújt a nyálkahártya szárazág ellen,
  • enyhíti a pollen és por allergia tüneteit, 
  • az orrváladékot eltávolítja,
  • gyorsítja a kisebb sérülések gyógyulását és 
  • hatékonyan és kíméletesen tisztítja az orr, arc-és homloküreget.
  • beszáradt váladék eltávolítására


A termék fülspray-nek is alkalmazható, a fülzsír okozta füldugulást megakadályozza és segít a hallójárat tisztán tartásában.
Használható naponta többször.
Terhesség és szoptatás alatt is használható.
Csecsemőknél csak orvosi javaslatra.

Felbontás után a flakonon jelzett időpontig használható fel.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás