Termékeink

MEDINARURAL FÜLGYERTYA TEAFA 2X

MN FÜLGYERTYA_11_13904.jpg
Cikkszám: CV50984
800 Ft
630 Ft + ÁFA
Egység: 2 dbBruttó egységár: 400 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

MEDINATURAL 100%-OS MÉHVIASZ FÜLGYERTYA TEAFA

 MILYEN JÓTÉKONY HATÁSAI LEHETNEK?

 • csökken a fül és a melléküregek nyomása

 • javítja a hallást

 • segít a fülzsír természetes kiürülésében

 • javítja az egyensúly problémákat

 • segít megszüntetni a fülcsengést

 • enyhíti a viszketést 

 • segít fülfertőzések, gyulladások legyőzésében

 • enyhíti a füllel kapcsolatos fejfájást 

 • általános nyugtató, relaxáló hatás 

 • csíllapítja a fülfájást


A fülgyertyázás a fülgyertya használata, egy igen egyszerű, otthon is elvégezhető természetes gyógymód.

 

HOGYAN HAT A FÜLGYERTYA 


medinatural_fulgyertya_mukodese

A fülgyertya használata közben hőhatás, és enyhe vákuum keletkezik, amely átterjed a fül belsejére.

A fülgyertya meggyújtásakor a hatóanyagokban gazdag meleg füst először spirálvonalban lefelé halad, bejut a külső hallójáratba, és ott fellazítja a lerakódott fülzsírt, valamint elernyeszti a hallójárat falát.

 

A meleg levegő azonban felfelé száll, ennek köszönhető a szívóhatás, ezáltal a fül belsejében vérbőség alakul ki, nő a véráramlás sebessége, segítve ezzel a salakanyagok eltávozását. A fülgyertya égése során a láng mozgása által kiváltott vibrációs hullámok olyan hatással bírnak, mint egy gyengéd dobhártyamasszázs, stimulálva ezzel a hallójárat mélyén elhelyezkedő, más módszerekkel nehezen elérhető fülakupunktúrás pontokat.Ez egy nagyon kellemes, meleg, intenzív, "felszabadító" érzést, és egy nyomáskiegyenlítést vált ki a fül-, homlok- és a melléküregek területén. 

Akik a fülgyeryta kezelést kipróbálták, semmilyen kellemetlenségről nem panaszkodtak, és arról számoltak be, hogy hallásuk is élesebbé vált a fülgyertyázást követően.
 

 Az ősi időkben, és napjainkban is egyre inkább kedvelt módszer a fül és melléküregeinek tisztítása fülgyertyahasználatával.A fülgyertya-használat egyszerűsége és a fülgyertya hatékonysága miatt terjedt el Európában is.

 

A fülgyertya használata a fülgyertyázás 
egy nagyon kellemes meleg,
intenzív "felszabadító" 
érzést vált ki.


 

medinatural_fulgyertya_2db

Az emberi fül nem megfelelő higiéniája gyengítheti a hallójárat átjárhatóságát, minek következtében a hallás minősége romlik és

mikroorganizmusok telepedhetnek meg a fülben, ami különböző egészségügyi problémákhoz vezethet.

 

Ebben az esetben nyújthat segítséget afülgyertya használata a fülgyertyázás .

2db-os MediNatural fülgyertya


A fülgyertya hatására meglágyul a fülzsír, hő hatására egy része már az égés során szublimáció útján kijut a fülből, a nagyobb része viszont a fülgyertyázás hatására természetes úton ürül ki.

 

A Fülzsír a hallójárat külső részén képződik, természetes körülmények között a fülzsír védi a fülcsatornát a különféle fertőzésektől.

Amikor viszont a fül higiéniája nem megfelelő, vagy korunk egyik súlyos problémája, a helytelen táplálkozás, stressz, munkahelyi ártalom hatására nagyobb mennyiségben képződik, felhalmozódik, akkor úgynevezett fülzsírdugó keletkezik.


Ez a dugó befolyásolja a fül tökéletes működését, fülzúgást, fülviszketést és halláscsökkenést okozhat, ennek eltávolításában nyújt segítséget a Medinatural fülgyertya használata a fülgyertyázás.

 A fülgyertya használata kíméletesen segít a fül ápolásában, higiéniájának megőrzésében.


 

a fülgyertya serkenti a vér keringését, antiallergén.

A fülgyertya hatására bőrünk megpuhul, és feszessé válik, javul a bőr sejtjeinek regeneráló képessége.

 

 A fülgyertya használata ajánlott:

poros környezetben dolgozóknak, vagy vízi sportok kedvelőinek, allergiásoknak, melléküregi-gyulladásban, vagy túlzott fülzsír-termeléstől szenvedőknek.

 


medinatural_mehviasz_fulgyertya

 

A Medinatural fülgyertya alapanyagát képező méhviasznak kiváló baktériumölő hatása van, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a gyulladások kialakulását.

 

fülgyertya nagyobb eredményességgel fejti ki a hatását, ha az adott panaszra koncentráljuk a kezelést, a megfelelő hatóanyag kiválasztásával.

  teafa illóolaj

Influenzára, légúti megbetegedésekre ajánlott. A legerősebb természetes baktérium-, vírus- és gombaölő. Erősíti a pszichikai egyensúlyt és azidegrendszert, serkenti az immunrendszer működését, az érzelmekre is hat.


A fülgyertya 3 éves kortól minden korosztály számára ajánlott.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás