Termékeink

Hatásos a vakcina, de még nem legális

Engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve.

 Dr. Horváth István orvos-biológus, az MTA doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja szabadalmával, az érelmeszesedés elleni vakcinával a 2005-ös genfi világkiállításon aranyérmet nyert. Életmentő találmánya mégsem legális hazánkban – olvasható a veol.hu portálján.Az első beteg, aki 14 esztendeje megkapta a vakcinát egy szívinfarktus után lábadozva, ő maga volt. Horváth professzor magán kívül soha senkinek nem adta be a vakcinát, megteszik ezt helyette azok az orvosok, akik diplomájukkal játszva úgy vélik, hogy az érelmeszesedés elleni szérum kiváló gyógyszer, tehát engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve. Bármennyire is hihetetlen, az elmúlt több mint tíz esztendő alatt több száz orvos több ezer hazai és külföldi, orosz, ausztrál, arab, új-zélandi, izraeli beteget kezelt a Horváth-féle vakcinával. A professzor szerint káros mellékhatásokról senki sem számolt be, pozitív társhatásokról annál inkább. Az elmeszesedett erek takarításán, a plakkok leoldásán túl van, akinek a 2-es típusú diabétesze múlt el, a másiknak a magas vérnyomása, a harmadiknak pedig megnövekedett a nemi aktivitása is – emeli ki a portál.

Azt Horváth István is tudja, a magyar és az uniós törvények szerint ember csak törzskönyvezett, az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszert kaphat. Ellenkező esetben bármikor bemehetnek a nyomozók a feltaláló lakásába, mint ahogy be is mentek. Vakcináját azonban nem minősítette gyógyszerré, mert nincs rá pénze.

(Nem is lesz belőle gyógyszer. Egyetlen gyógyszergyárnak sem érdeke olyan szer kifejlesztése, amitől meggyógyul a beteg és nem igényel további gyógyszeres kezelést. ) S.E.

Forrás: veol.hu

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás