Termékeink

Hatásos a vakcina, de még nem legális

Engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve.

 Dr. Horváth István orvos-biológus, az MTA doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja szabadalmával, az érelmeszesedés elleni vakcinával a 2005-ös genfi világkiállításon aranyérmet nyert. Életmentő találmánya mégsem legális hazánkban – olvasható a veol.hu portálján.Az első beteg, aki 14 esztendeje megkapta a vakcinát egy szívinfarktus után lábadozva, ő maga volt. Horváth professzor magán kívül soha senkinek nem adta be a vakcinát, megteszik ezt helyette azok az orvosok, akik diplomájukkal játszva úgy vélik, hogy az érelmeszesedés elleni szérum kiváló gyógyszer, tehát engedély nélkül, törvényt szegve is beadják, annak ellenére, hogy nincs törzskönyvezve. Bármennyire is hihetetlen, az elmúlt több mint tíz esztendő alatt több száz orvos több ezer hazai és külföldi, orosz, ausztrál, arab, új-zélandi, izraeli beteget kezelt a Horváth-féle vakcinával. A professzor szerint káros mellékhatásokról senki sem számolt be, pozitív társhatásokról annál inkább. Az elmeszesedett erek takarításán, a plakkok leoldásán túl van, akinek a 2-es típusú diabétesze múlt el, a másiknak a magas vérnyomása, a harmadiknak pedig megnövekedett a nemi aktivitása is – emeli ki a portál.

Azt Horváth István is tudja, a magyar és az uniós törvények szerint ember csak törzskönyvezett, az Országos Gyógyszerészeti Intézet által engedélyezett gyógyszert kaphat. Ellenkező esetben bármikor bemehetnek a nyomozók a feltaláló lakásába, mint ahogy be is mentek. Vakcináját azonban nem minősítette gyógyszerré, mert nincs rá pénze.

(Nem is lesz belőle gyógyszer. Egyetlen gyógyszergyárnak sem érdeke olyan szer kifejlesztése, amitől meggyógyul a beteg és nem igényel további gyógyszeres kezelést. ) S.E.

Forrás: veol.hu

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás