Termékeink

GUÉRIDERM HEGKEZELŐ GÉL 20G

guériderm hegkezelő gél.jpg
Cikkszám: CV51504
3 943 Ft
3 105 Ft + ÁFA
Egység: 20 gBruttó egységár: 197 Ft / 1 g

Termékismertető / Betegtájékoztató

Különböző hegek kezelésére alkalmas, hatékony és biztonságos szagtalan gél. A hegek keletkezésének idejétől függetlenül használható. Fenőttek és gyerekek is használhatják az alábbi hegek esetén:

 

Posztoperatív hegek

Poszt-traumatikus hegek

Égési sebek hegei

Pattanás után kialakult hegek

Hipertóniás és keloid hegek

Tetoválás eltávolítása utáni hegek

Lézeres terápia utáni hegek

Striák

Szilikon tartalma átlátszó védőréteget hoz létre, amely biztosítja a felhám ( stratum corneum) megfelelő hidratálását és rugalmasabbá teszi a heget. CSökkenti a heg méretét és elszíneződését is. A szilikon megszünteti a feszülő és viszkető kellemetlen érzést a heg körüli szövetben, ami megkönnyebbülést hoz. A megfelelő és korai hegkezelés megelőzheti a hipertrófiás és keloid hegek kialakulását. 

alkalmazás módja:

Külsőleges alkalmazásra. A terméket a használati útmutatónak megfelelően kell használni. Ha bármilyen kérdése lenne, kérjük forduljon kezelőorvosához vagy más szakképzett egészségügyi szakemberhez. 

Legjobb friss hegekre alkalmazni.

Mielőtt alkalmazni kezdi a Guériderm hegkezelő gélt tisztítsa és szárítsa meg a heget. Használja napi 2-4 alkalommal. Kis mennyiségű gélt masszírozzon óvatosan, körkörös mozdulatokkal a hegbe körülbelül 3 percig. Hagyja megszáradni. Távolítsa el a felesleges mennyiséget, hogy elkerülje a ruházat beszennyeződését. Száradás után kozmetikumok is alkalmazhatóak az adott területen.

Alkalmazza a Guéridermet közvetlenül a seb gyógyulása után rendszeresen, legalább 2 hónapon keresztül.

A Gurériderm alkalmazása során kerülje a napsugaraknak a hegekre gyakorolt hatását, a magas és alacsony hőmérsékletet. Meg kell védeni a heget a horzsolások és sérülések ellen. Nem tanácsos szaunát és szoláriumot használni.

Ne használja a szem, az orr és a szájüreg nyálkahártyáján. Ne használja nyitott, be nem gyógyult és szivárgó sebekre. Ne alkalmazza helyileg alkalmazott antibiotikummokkal vagy más gyógyszerekkel együtt. Ne alkalmazza a termék összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén.

Összetétel: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer.

A termék nem tartalmaz vizet és tartósítószert.

Tárolás: 25 fok alatt tárolandó. Gyermekektől elzárva tartandó.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás