Termékeink

LXR GINKGO KOMPLEX KAPSZULA 60X

lxr ginkgo komplex.jpg
Cikkszám: CV54479
3 700 Ft
2 913 Ft + ÁFA
Egység: 30 kapszBruttó egységár: 123 Ft / 1 kapsz

Termékismertető / Betegtájékoztató

A hagyományos Ginkgo-készítmények kiváló alternatívája az LXR-GINKGO-KOMLEX összetett készítmény, amely az optimálisan megemelt mennyiségű páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonat mellett ázsiai ginzenget és magnéziumot is tartalmaz.

A készítmény természetes növényi komponensei és aktív hatóanyagai segítik a koncentrálóképesség javulását, támogatják a szellemi aktivitást és frissességet.

Szedése különböző életkorokban és élethelyzetekben (tanulási időszak, szellemi munka, időskor) ajánlott.

Összetevők mennyisége:
  1 kapszulában napi dózisban (1 kapszula)
Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) 150 mg 150 mg
Ázsiai ginzeng (Panax ginseng) 150 mg 150 mg
Magnézium 75 mg 150 mg
Összetevők jellemzői:

Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) – A páfrányfenyő nagy mennyiségben tartalmaz flavonoidokat, kivonata értágító, keringésjavító hatással bír. Elsősorban agyi keringésfokozó hatása miatt segíti a szellemi teljesítőképesség és a koncentrációs képesség javulását, segít a szédüléssel, fülzúgással járó panaszok csökkenésében, emellett antioxidáns hatású. 

Ázsiai ginzeng (Panax Ginseng) – A ginzeng értékes hatóanyagai révén (ginzenozidok, fitoszterol, aminosavak, vitaminok stb.) növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, javítja a munkabíró- és a koncentrációs-képességet, valamint immunstimuláns hatással is rendelkezik. 

Magnézium – A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás (pl. szellemi kifáradás) csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Emellett szerepet játszik a sejtosztódásban és egyes anyagcsere-folyamatokban.

Alkalmazás:

Az LXR-GINKGO-KOMPLEX javasolt mennyisége felnőtteknek naponta 1 kapszula, folyadékkal elfogyasztva!

Miért válassza ezt a készítményt?
  • Mert magyar gyógyszerészek által kifejlesztett összetétel szerint készül.
  • Mert Magyarországon, minősített, gyógyszergyártásra alkalmas üzemben készül (GMP megfelelőség).
  • Mert a gyártáshoz ellenőrzött, kiváló minőségű alapanyagokat használnak.
  • Mert összetétele szegedi kutatók által támogatott és megfelelősége minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
Figyelmeztetések
  • Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • A termék kisgyermek elől elzárva tartandó!
  • Száraz, hűvös helyen tárolandó!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás