Termékeink

LXR NEURO B-KOMPLEX 60X

LXR NEURO B-KOMPLEX.jpg
Cikkszám: CV60077
4 200 Ft
3 307 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 70 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Magas dózisú B-vitamin kombináció az idegek fokozott védelméért,
cukorbetegek számára is!

A B-vitaminok testsúlyra gyakorolt hatását
(elősegíthetik a testsúly növekedését)
kompenzáló hatóanyagokkal (alfa-liponsav, króm)!
A B-vitamin Komplex 60x új néven!

 

Az LXR NEURO B KOMPLEX használata elsősorban a cukorbetegséghez társuló, vagy egyéb idegrendszert érintő károsodások, neuropátiák megelőzésében és kiegészítő kezelésében lehet előnyös, valamint B-vitamin-hiányos állapotokban vitaminpótlás céljából javasolt.

 

A B-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működésének fenntartásához, a bőr, a haj és a köröm egészségéhez. A szervezet energiaháztartásában is fontos szerepük van, mivel közreműködnek a tápanyagokban (pl. szénhidrátokban) található energia felszabadításában.

 

Az alfa-liponsav, a cink és a króm vércukorszintet optimalizáló hatásuk révén a B-vitamin kezelés okozta súlygyarapodás lehetőségét csökkenthetik.*

 

Hatóanyagok mennyisége:

 

Hatóanyagok 1 kapszulában NRV %
B1-vitamin (tiamin) 100 mg 9091 %
B6-vitamin 25 mg 1785 %
B3-vitamin 10 mg 62,5 %
B12-vitamin 0,2 mg 8000 %
Alfa-liponsav 170 mg
Cink 10 mg 100 %
Króm 0,24 mg 600 %

 

NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.

 

Hatóanyagok jellemzői:

 

Alfa-liponsav**: Az alfa-liponsav kéntartalmú szerves vegyület (diszulfid). Számos pozitív hatással bír a szervezetre, hatékony antioxidáns és segíti egyes anyagcsere-zavarok kezelését. Jótékony hatású a már kialakult neuropátiák esetén is.

 

B1-vitamin (tiamin), B3-vitamin (niacin)***: A B1 és a B3 vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működésének fenntartásához és részt vesz az energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

 

B6-vitamin***: A B6 vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működésének fenntartásához és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

 

B12-vitamin***: A B12 vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működésének fenntartásához, szerepet játszik a sejtosztódásban, és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

 

Cink***: A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a zsír-anyagcserében, szerepet játszik a normál sejtosztódásban és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezésében.

 

Króm***: A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

 

Alkalmazás:

 

Az LXR NEURO B KOMPLEX étrend-kiegészítő javasolt mennyisége felnőttek számára naponta 1 kapszula!
A kapszulát étkezés után, megfelelő mennyiségű folyadékkal ajánlott bevenni!

 

Miért válassza ezt a készítményt?

 

  • Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.

 

Figyelmeztetések:

 

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Hivatkozások:

 

* 1. Med Arch. 2013;67(1):7-9. Alpha lipoic acid and glycaemic control in diabetic neuropathies at type 2 diabetes treatment. Ibrahimpasic K1.

 

** D. Ziegler, M. Hanefeld, et al.: Treatment of symptomatic diabetic peripherial neuropathy with the anti-oxidant ?-lipoic acid, Diabetologia, 38 (1995), pp. 1425-1433.

 

** S. Sola, M. Q. Mir, F. A. Cheema et al.: Irbesartan and lipoic acid improve endothelial function and reduce markers of inflammation in the metabolic syndrome: results of the Irbesartan and Lipoic Acid in Endothelial Dysfunction (ISLAND) study, Circulation, 111/3. (2005) pp. 343-348.

 

** M. Nagamatsu, K. K. Nickander, et al.: Lipoic Acid Improves Nerve Blood Flow, Reduces Oxidative Stress, and Improves Distal Nerve Conduction in Experimental Diabetic Neuropathy, Diabetes Care, vol. 18, no. 8. (1995), pp. 1160-1167.

 

*** A BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE (2012. május 16.) a nem a betegségek kockázatának csökkentését, illetve a gyermekek fejlődését és egészségét érintő, élelmiszerekkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó, engedélyezett állítások jegyzékének megállapításáról.

 

  • Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
  • Magyarországon, GMP minősített, gyógyszergyártásra alkalmas üzemben készül.
  • A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
  • A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi akkreditált laborban végzik.
  • Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás