Termékeink

MAGNE B6 STRESS CONTROL PLUS TABLETTA 20X

Cikkszám: CV64066
3 530 Ft
2 780 Ft + ÁFA
Egység: 20 tabl.Bruttó egységár: 177 Ft / 1 tabl.

Termékismertető / Betegtájékoztató

Magne B6

Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta

A Magne B6 Stress Control Plus természetes összetevőjével támogatja a szervezet egészséges stressztűrő képességét.

  • 100%-ban természetes összetevőkkel
  • A stressztűrő képesség támogatásáért

1. réteg:

A filmtabletta gyors kioldódású rétegében a 100%-ban növényi eredetű rózsagyökér-kivonat segítheti a stresszhez való alkalmazkodást, támogathatja a stressztűrő képességet, a zöldtea pedig évszázadok óta teaként és gyógynövényként is ismert.

2. réteg:

A filmtabletta másik, elnyújtott kioldódású rétegében a magnézium és a B6-, B9-, B12-vitaminok a fáradtság és kifáradás csökkentésében támogatják a szervezetet és hozzájárulnak a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A Magne B6 Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta 18 éves kortól szedhető.

Ajánlott napi adag: 1 filmtabletta, melyet egy nagy pohár vízzel, reggel javasolt bevenni. Az alkalmazás javasolt időtartama: 4 hét. Szükség esetén bármikor megismételhető. 

A Magne B6 Stress Control Plus étrend-kiegészítő filmtabletta felnőttek számára ajánlott napi adagjában (1 db filmtablettában) 150 mg tengeri eredetű magnézium, 222 mg rózsagyökér száraz kivonat (Rhodiola rosea L.), 125 mg zöldtea levél száraz kivonat (Camellia seninsis L.), 0,7 mg B6 vitamin, 100 mg B9-vitamin (folsav), valamint 1,25 mg B12-vitamin található. 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás