Termékeink

MEMOLIFE MAX 30X

memolife max.jpg
Cikkszám: CV7534
1 885 Ft
1 484 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 63 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

 

Miért fejlesztettük ki a MEMOlife MAX® kapszulát?

Megfelelő anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek működésén. Ezáltal javul a szellemi teljesítőképesség, a tanulási készség és a koncentráció is hosszabb ideig fenntartható, a memória megőrizhető.Mikor ajánlott a MEMOlife MAX®kapszula szedése?

 • kisiskolások, középiskolások, főiskolások és egyetemisták számára, amikor intenzív tanulásra, fokozott koncentrálóképességre van szükség
 • dolgozatok, érettségi, vagy a vizsgaidőszakok idején, amikor különösen nagy a diákok szellemi túlterheltsége
 • megszerzett tudás memorizálására, memória megőrzésére

 

Melyek a MEMOlife MAX® kapszula hatóanyagai?

A MEMOlife MAX kapszula tartalmazza az agy számára létfontosságú anyagokat, az AGY VITAMINJAIT.

 • Halolaj Ω3): szükséges az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez. Támogatja a koncentrációs képességet.
 • Lecitin: fontos kolin és inozitol forrás, melyek nélkülözhetetlen idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok és többlet energiát szolgáltatnak. Hozzájárulhat a memória és koncentrációs képesség megfelelő szinten tartásához.
 • Ginzeng: Közreműködik a normál vérkeringés fenntartásában, segíti a perifériás keringést, így hatással van az agy teljesítményére és a reakcióképességre.

 

Hogyan segít a MEMOlife MAX® kapszula?

A MEMOlife MAX kapszula hatóanyagai javítják az agyi funkciókat, stabilizálják az agyi energetikai folyamatokat. Az agysejtek fejlődési szakaszában biztosítják a fokozott poliénsav igényt és energiaszükségletet.

Így növelik az agy teljesítőképességét, fokozzák a tanulási és koncentráló képességet, serkentik a memóriát.

Emelik a MEMORIA QUOCIENST.

 

Mikor és hogyan kell adagolni a MEMOlife MAX® kapszulát?

Napi 1x2 kapszulát reggeli étkezés előtt szétrágás nélkül, bő folyadékkal lenyelni.

 

Mikor nem szabad a MEMOlife MAX® kapszulát szedni?

Terheseknek és szoptató anyáknak, illetve magas vérnyomás esetén nem ajánlott.

 

Mit kell tudni a MEMOlife MAX® kapszula szedésének megkezdése előtt?

Ismernie kell, hogy problémái milyen eredetűek.

 

Szedhetik e a MEMOlife MAX® kapszulát gyerekek is?

Gyermekeknek 6 éves életkor felett ajánlott.

 

Adható a MEMOlife® kapszula más gyógyszerekkel együtt?

Gyógyszerekkel való kölcsönhatása ezidáig nem ismeretes.

 

Hány darab kapszulát tartalmaz a MEMOlife MAX®?

30 ill. 60 darab/doboz

 

Hogy néz ki a MEMOlife MAX® kapszula?

Fedett rozsdabarna színű, jellemző szagú, olajos szuszpenzióval töltött, lágyzselatin kapszula bliszterezve, egyedi tervezésű dobozba csomagolva, használati utasítással ellátva.

 

Van e nem kívánt mellékhatása a MEMOlife MAX® kapszulának?

Lehetséges túlérzékenységi reakció (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés) azoknál, akik étel vagy más allergiában szenvednek.

 

Mennyi idő múlva tapasztalható a MEMOlife MAX® kapszula  kedvező hatása?

Az alkalmazás megkezdésétől javul az agy teljesítőképessége.

A kezelés ajánlott időtartama 6 hét kúraszerűen, a kúra ismételhető.

 

A MEMOlife MAX® ajánlott más PHARMAX termékkel együtt?

A MEMOlife MAX kapszula bármely más PHARMAX készítménnyel együtt szedhető.

 

Tanulás elősegítésére

Megfelelő anyagok szervezetbe juttatásával javítani lehet az agysejtek működésén. Ezáltal javul a szellemi teljesítőképesség, a tanulási készség és a koncentráció is hosszabb ideig fenntartható, a memória megőrizhető.

 

Javítható a tanulási képesség?

Ismerős az az érzés, amikor már nem mondhatjuk magunknak, hogy „majd holnap". Nem lehet tovább halogatni a tanulás elkezdését. Azonban az összpontosítás, a koncentráció nem működik parancsszóra.

A MEMOlife MAX® kapszula hatóanyagai támogatják a koncentrációs képességet, hozzájárulnak a memória megfelelő szinten tartásához és hatással vannak az agy teljesítményére, reakcióképességére.

A MEMOlife MAX® komplex 'Brain Boosting System' összetevői többletenergiát szolgáltatnak fokozott szellemi igénybevétel esetén.

Természetes növényi kivonatokat és halolajat tartalmaz 

 • Halolaj Ω3: szükséges az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez. Támogatja a koncentrációs képességet.
 • Lecitin: fontos kolin és inositol forrás, amelyek idegi hírvivő és ingerületátvívő anyagok. Hozzájárulhat a memória és koncentráció megfelelő szinten tartásához.
 • Ginzeng: közreműködik a normal vérkeringés fenntartásában, segíti a perifériás keringést, így hatással van az agy teljesítményére és a reakcióképességre.

 

Kiknek ajánlható a MEMOlife MAX® ?

 • Gyermekek és serdülők értelmi fejlődésének elősegítésére
 • Tanulási, koncentrálási készséggel küszködő serdülőknek
 • Diákoknak dolgozatok, érettségi, vagy a vizsgaidőszakok idején, amikor különösen nagy a szellemi túlterheltsége
 • Tanulási nehézség esetén
 • Megszerzett tudás memorizálására, memória megőrzésére

 

A  MEMOlife MAX® komponensei és azok élettani hatása

A MEMOlife MAX természetes forrásból származó omega 3 zsírsavakat (EPA+DHA), foszfolipid származékokat (kolin, inozitol) és ginzenget tartalmaz, amelyeknek a tanulásra, koncentrációs képességre, memóriára, szellemi teljesítményre  gyakorolt hatása tudományosan bizonyított.

 

Omega 3 zsírsavak szerepe: a halolaj, mint omega 3 zsírsav forrás

Omega 3 zsírsavak szükségesek az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez.  Beépülnek az idegsejtek membránjába és kedvezően befolyásolják átjárhatóságát, ezzel a transzportfolyamatokat. Támogatják a tanulási és koncentrációs képességet.

 

Foszfolipid származékok szerepe: a lecitin, mint foszfolipid forrás

A lecitin foszfatidilkolint (PC) és foszfatidilinositolt (PI) tartalmaz, melyek fontos idegi hírvivő és ingerületátvivő anyagok, egyben foszfor forrásul is szolgálnak. A foszfolipidek fontos alkotói a membránoknak, irányítják felépítését, áteresztő-képességét, ugyanúgy, mint a membrán enzimkötő-képességét. Az intenzív tanulás, koncentrálás kimerítő idegi tevékenység, amelynek nagy a foszforigénye. Mivel a szervezet, a glükóz elégetéséből származó energiát elsősorban foszfokreatin formájában képes tárolni, a lecitin ily módon tud többlet energiát biztosítani. Ezáltal hozzájárul a memória és koncentrálóképesség megfelelő szinten tartásához és növeléséhez.

 

Ginzeng szerepe: segít fenntartani a szellemi és fizikai jó közérzetet, javítja az életminőséget. Bizonyított, hogy a ginzeng fokozza az agytevékenységet, emeli az adrenalin-kibocsátást. Az agyat éberebb állapotban tartja, ezáltal késlelteti a fáradtság megjelenését. Ginzeng hatására a szervezet kevesebb glikogént, viszont több szabad zsírsavat (testzsírt) használ fel energiatermelésre.

 

Gyártó/forgalomba hozatali engedély jogosultja:

PHARMAX Kft, Budapest
OÉTI: 8614/2011

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás