Termékeink

MOLICARE PAD MAXI (MOLIMED COMFORT MAXI) 821ML 1X

molimed comfort.jpg
Cikkszám: CV2646
60 Ft
47 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 60 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Élvezze az életet
- apróbb hólyagproblémák esetén is!

- a biztonság új formája
Ne hagyja, hogy a vizelet-visszatartási problémák lehangolják Önt! Az új Molicare inkontinencia termékcsaládnak köszönhetõen újra élvezheti az aktív élet örömeit.
A továbbfejlesztett termékek ötvözik az optimális biztonságot
és a bõrbarát tulajdonságot a teljes diszkrécióval. Bõrgyógyászati tesztek bizonyítják az új Molicare különleges bõrbarát tulajdonságait. A Molicare betétek különbözõ méretekben állnak rendelkezésre - az egyéni igényeknek megfelelõen.
Egyszerûen biztonságosabb.
Az új fehér színû csavart rostokból felépülõ extra nedvszívó kapacitású betétrésznek
(WhiteDry Zone) köszönhetõen a Molicare betétek még diszkrétebb viseletet nyújtanak.
A nedvességet és a kellemetlen szagokat megbízhatóan magukba zárják.
Egyszerûen kényelmesebb.
Az új folyadékelvezetõ kontúr vonalak a nedvességet gyorsan a nedvszívó mag belsejébe vezetik, így a betét még nagyobb kifolyás elleni védelmet nyújt Önnek.
Egyszerûen diszkrétebb.
 
A szabadság új formája:
A megújult Molic inkontinencia termékcsalád a HARTMANN-tól
Inkontinencia
DE - PAUL HARTMANN AG
89522 Heidenheim
Germany
HU - HARTMANN-RICO Hungária Kft.
2051 Biatorbágy, Budapark
Paul Hartmann u. 8.
Tel.: 06-23-530-900
Fax: 06-23-530-905
www.hartmann.hu


MoliMed micro light
MoliMed micro
MoliMed mini
MoliMed midi
MoliMed maxi
MoliMed for Men active
MoliMed Pants active M
MoliMed Pants active L

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás