Termékeink

MOLICARE SLIP MAXI L 3815ML 1X

MOLICARE SLIP MAXI.jpg
Cikkszám: CV59610
765 Ft
602 Ft + ÁFA

Termékismertető / Betegtájékoztató

Kívül fólia, a bőrrel érintkező oldalon puha, flíszanyaggal ellátott inkontinencia nadrágpelenka. Szagmegkötô ultra-nedvszívó maggal és telítettséget jelzô indikátorral, anatómiailag kialakított. Folyadéktaszító és jól alakítható belsô védôgátak, elasztikus hátrésszel és rugalmas combrésszel, újra ragasztható, erôs tépôzárakkal. Tökéletes védelmet nyújt nagyon nagy nedvszívó és nedvességtároló képességének köszönhetôen. Megbízható kifolyás elleni védelem és véd a visszanedvesedéstôl is.

Nagyon nagy nedvszívó és nedvességtároló képességének köszönhetôen biztonságos éjszakai ellátást nyújt, és ezáltal súlyos vizelet- és székletinkontinencia esetében is alkalmazható.

Csípőméretek:
XS 40-60 cm
S 60-90 cm
M 90-120 cm
L 120-150 cm
XL 150-175 cm

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás