Termékeink

MOLICARE PREMIUM SLIP SUPER PLUS L 3070M

MOLICARE PREMIUM SLIP SUPER PLUS81.jpg
Cikkszám: CV61010
212 Ft
167 Ft + ÁFA

Termékismertető / Betegtájékoztató

MoliCare® Premium Slip nadrágpelenka


Premium minőségű nadrágpelenka, súlyos vizelet- és/vagy székletinkontinencia ellátásához. A MoliCare® összekapcsolja a tökéletes ápolást a tökéletes bőrkomforttal és gondoskodik az életminőség érezhető javulásáról súlyos inkontinencia esetén.
Alkalmazási terület
Súlyos vizelet- és/vagy székletinkontinenciában szenvedő betegek illetve intenzív ápolásra szoruló és különösen nyugtalan személyek részére, de az aktív járóbetegeknek is a legnagyobb biztonságot nyújtja. Kíváló nedvszívó képességgel rendelkezik, az inkontinencia egész éjszakás ellátására is javasolt.

Főbb tulajdonságok
• Teljes felületén puha, textilszerű, diszkrét fehér flísz borítás, Dry-Plus-Vlies technológiával
• „Air active”, légáteresztő, hidrofób, fehér flísz oldalszárnyak a csípőrészen
• Nedvességet/telítettséget jelző indikátor csíkkal
• Többszörösen újrazárható, flísz hook&loop tépőzárakkal
• Háromrétegű ultra-nedvszívó maggal, szuperabszorbens polimerrel
• Csavart rostos cellulóz felső disztribúciós rétege különösen bőrbarát (pH 5.5), ezáltal megakadályozza a baktériumok szaporodását
• Antibakteriális és antimikrobiális
• Szagmegkötő és szagsemlegesítő
• Hipoallergén, dermatológiailag tesztelt
• Latex-mentes
• Anatómiailag formázott
• Fehér folyadéktaszító/hidrofób és jól alakítható, íves belső kifolyás elleni védőgátak, elasztikus szálakkal a combtő részen
• A combkivágás elasztikus szállal ellátva a tökéletes illeszkedésért
• Elasztikus hátrésszel


Termékleírás
Anatómiailag formázott, puha, csípőrészen légáteresztő flísz anyaggal ellátott prémium minőségű inkontinencia nadrágpelenka, Dry-Plus-Vlies technológiával, amely megakadályozza a befülledést, amely izzadáshoz és bőrirritációhoz vezet. Minden felhasznált alapanyag latex-mentes, tesztelések során bizonyították, hogy a termék használatával különlegesen alacsony az esélye az allergiás reakciók előfordulásának, a termék hypoallergén tulajdonsággal rendelkezik, dermatológiailag tesztelt.
A termék anatómiailag kialakított, szagmegkötő, háromrétegű ultra-nedvszívó maggal ellátott, nagy nedvszívó és nedvességtároló képességének köszönhetően tökéletes védelmet nyújt, véd a visszanedvesedéstől. A háromrétegű ultra-nedvszívó mag felső csavart rostokból álló rétege felgyorsítja a nedvszívást, a nedvességet gyorsan a felszívó részhez vezeti, felülete száraz marad, így kellemes érzetet nyújt és védelmezi a bőrt. A csavart rostoknak pH puffer hatása van: a vizelettel érintkezve megőrzik a bőr 5,5-6.0 pH természetes értékét, megelőzve a bőr természetes védőköpenyének károsodását, a bőrirritációt, kisebesedést. A nedvszívó párna középső rétege magas koncentrációban tartalmazza a szuperabszorbens magokat, amely magába szívja a nedvességet és még nyomás alatt is meggátolja a visszanedvesedést. Szagmegkötő tulajdonságú, csökkenti az ammónia termelődését, meggátolja a baktériumok elszaporodását, így megbízhatóan semlegesíti a kellemetlen szagokat. A harmadik réteg a nedvességet elvezeti a nedvszívó párna minden részére, így biztosítva a tökéletes szárazságot és a párna stabilitását.
Megbízható kifolyás elleni védelem a folyadéktaszító és jól alakítható belső ívelt elasztikus védőgátaknak köszönhetően. Telítettséget jelző indikátorral ellátott, amely elmosódással jelzi a pelenka telítettségét, használatával elkerülhető a felesleges pelenkacsere. Elasztikus hátrésszel és ívelt, rugalmas combrésszel rendelkezik, amely követi a test vonalát a tökéletes illeszkedés érdekében. Többszörösen újraragasztható, erős, flísz hook&loop tépőzárakkal a biztonságos rögzíthetőségért.
A MoliCare® Premium Slip légáteresztő flísz oldalszárnyainak köszönhetően kellemes viseletet biztosít, elősegíti a páciens bőrének szellőzését és megakadályozza a bőrproblémák kialakulását.

A MoliCare® Premium Slip nadrágpelenkát polietilén-csomagolásban, DIN szabvány szerinti gyűjtőkartonban, ragasztószalaggal lezárva, euro-raklapra helyezve szállítjuk. A termék polietilén csomagolása hordozó fület tartalmaz a könnyű szállíthatóság érdekében. A csomag a perforáció mentén egyszerűen kibontható, a termékek a csomag felbontása után is higiénikusan tárolhatóak. A pelenkák és a csomag is tartalmazza a termék beazonosíthatóságára szolgáló információkat, így a megfelelő termék kiválasztása egyszerű a felhasználás/pelenkacserék alkalmával. A termékek CE jellel rendelkeznek, az európai szabványoknak megfelelnek, gyártásuk az Európai Unió területén történik az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelően.

Hartmann-Rico Hungária Kft.
2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u. 8.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás