Termékeink

MOLIMED FOR MEN PROTECT 475 ML 1x

molimed for men.jpg
Cikkszám: CV61148
75 Ft
59 Ft + ÁFA

Termékismertető / Betegtájékoztató

MoliMed® for men
Férfiak részére kialakított betét enyhe vizeletinkontinencia esetére

Jellemzők

Dry-Plus-Vlies technológiával (gyorsan száradó disztribúciós réteg) készült, vékony, anatómiailag formázott inkontinenciabetét speciálisan férfiak részére tervezve.

Szagsemlegesítő hatású ultra-nedvszívó maggal ellátott, a különleges szuperabszorbens magok a nedvességet és a szagokat is biztonságosan magukba zárják. A 3-rétegű nedvszívó párna a nedvességet gyorsan a szuperabszorbens mag belsejébe vezeti és biztonságosan magába zárja. Tökéletes biztonságot nyújt a magas nedvszívó- és vizeletmegtartó-kapacitásának köszönhetően és garantáltan véd a visszanedvesedés ellen. A modern körkörös kifolyás-elleni rendszer megakadályozza az oldalirányú kifolyást

Teljes felületén puha, textilszerű, légáteresztő fehér flíszborítással rendelkezik. Az anatómiai forma kényelmes viseletet biztosít. Anyaga bőrbarát, antibakteriális hatású és dermatológiailag tesztelt. Hátsó részén széles ragasztócsíkkal rendelkezik, amely segítségével egyszerűen a fehérneműhöz rögzíthető.


Alkalmazási terület

MoliMed for men active:
Enyhe vagy alkalmi inkontinencia esetére, különleges
kialakítású pénisztasak speciálisan a férfiak anatómiájához formázva.

MoliMed for men protect:
Enyhe vagy közepes inkontinencia esetére, speciális
V-formájú inkontinencia betét kifejezetten férfiak részére tervezve,
amely combtőnél keskenyebb, elöl szélesebb, így tökéletesen
illeszkedik a férfiak anatómiájához.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás