Termékeink

MOLICARE FIXPANTS RÖGZÍTŐNADR XL 1X

molicare fixpants.jpg
Cikkszám: CV63271
161 Ft
127 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 161 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Hosszanti és keresztirányban elasztikus hálós kialakítású rögzítőnadrág inkontinencia betétek rögzítéséhez. A MoliCare összekapcsolja a tökéletes ápolást a tökéletes bőrkomforttal és gondoskodik az életminőség érezhető javulásáról inkontinencia esetén.

Alkalmazási terület
Biztonságosan és higiénikusan rögzít minden típusú inkontinencia betétet, az ápolásra szoruló fekvő személyek részére éppúgy, mint az aktív járóbetegeknek is a legnagyobb biztonságot nyújtja. Kismamáknak is javasolt a szülés utáni időszakra. Betétcsere alkalmával használandó.

Főbb tulajdonságok
• Könnyű, puha és légáteresztő, extra erős anyagú, speciálisan kialakított hálós szerkezetű.
• A méretezés és a javasolt csípőméret a csomagoláson feltűntetve.
• A méretet a nadrágba varrt színes csíkok is jelölik.
• Alkalmazása könnyű és biztonságos, többször felhasználható termék.
• 20-30 alkalommal, 60°C-on mosható, alacsony hőfokon szárítógépben szárítható.
• Tökéletesen kompatibilis a MoliCare Skin bőrápoló és bőrvédő termékcsaláddal.
• A MoliCare Form és a MoliMed inkontinencia betétek rögzítésére javasoljuk.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás