Termékeink

MOLICARE FORM SUPER PLUS 2500ML 1X

MOLICARE FORM SUPER PLUS.jpg
Cikkszám: CV63272
102 Ft
80 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 102 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Modern inkontinencia betét, a közepestől a legsúlyosabb vizelet- és/vagy székletinkontinencia bármely formája esetén alkalmazható. A MoliCare összekapcsolja a tökéletes ápolást a tökéletes bőrkomforttal és gondoskodik az életminőség érezhető javulásáról inkontinencia esetén.

Alkalmazási terület
A MoliCare Form a közepestől a súlyos vizelet- és/vagy székletinkontinenciában szenvedő betegek illetve intenzív ápolásra szoruló és különösen nyugtalan személyek részére, de az aktív járóbetegeknek is a legnagyobb biztonságot nyújtja. Alkalmazása könnyű és biztonságos az elasztikus MoliCare Fixpants rögzítő nadrágokkal együtt használva.
Főbb tulajdonságok
• Külső felületén puha, polietilén, diszkrét kék borítás
• Belső, bőrrel érintkező felületén puha, textilszerű fehér flísz borítás, Dry-Plus-Vlies technológiával (gyorsan száradó disztribúciós réteggel)
• Nedvességet/telítettséget jelző indikátor csíkkal
• Háromrétegű ultra-nedvszívó maggal, szuperabszorbens polimerrel
• Csavart rostos cellulóz felső disztribúciós rétege különösen bőrbarát (pH 5.5), ezáltal megakadályozza a baktériumok szaporodását
• Antibakteriális és antimikrobiális
• Szagmegkötő és szagsemlegesítő
• Hypoallergén, dermatológiailag tesztelt
• Latex-mentes
• Anatómiailag formázott, ívelt, követi a test alakját
• Fehér, puha, ívelt és jól alakítható folyadéktaszító/hidrofób belső kifolyás elleni védőgátak, elasztikus szálakkal a combtő részen
• A combkivágás elasztikus szállal ellátva a tökéletes illeszkedésért
• 10-cseppes csepprendszer

Termékleírás
Anatómiailag formázott, puha, flísz anyaggal ellátott, nedvességzáró polietilén külső borítással ellátott inkontinencia betét. A Dry-Plus-Vlies technológiának köszönhetően a betét belsején egy gyorsan száradó disztribúciós réteg található, amely a betét bőrrel érintkező felületén száraz érzést nyújt, megakadályozza a befülledést, amely izzadáshoz és bőrirritációhoz vezet. Minden felhasznált alapanyag latex-mentes, tesztelések során bizonyították, hogy a termék használatával különlegesen alacsony az esélye az allergiás reakciók előfordulásának, a termék hypoallergén tulajdonsággal rendelkezik, dermatológiailag tesztelt.
A termék anatómiailag kialakított, szagmegkötő, háromrétegű ultra-nedvszívó maggal ellátott, nagy nedvszívó és nedvességtároló képességének köszönhetően tökéletes védelmet nyújt, véd a visszanedvesedéstől. A háromrétegű ultra-nedvszívó mag felső csavart rostokból álló rétege felgyorsítja a nedvszívást, a nedvességet gyorsan a felszívó részhez vezeti, felülete száraz marad, így kellemes érzetet nyújt és védelmezi a bőrt. A csavart rostoknak pH puffer hatása van: a vizelettel érintkezve megőrzik a bőr enyhén savas 5,5-6.0 pH természetes értékét, megelőzve a bőr természetes védőköpenyének károsodását, a bőrirritációt, kisebesedést. A nedvszívó párna középső rétege magas koncentrációban tartalmazza a szuperabszorbens poliakrilát magokat, amely magába szívja a nedvességet és még nyomás alatt is meggátolja a visszanedvesedést. Szagmegkötő tulajdonságú, csökkenti az ammónia termelődését, meggátolja a baktériumok elszaporodását, így megbízhatóan semlegesíti a kellemetlen szagokat. A harmadik réteg a nedvességet elvezeti a nedvszívó párna minden részére, így biztosítva a tökéletes szárazságot és a párna stabilitását.
Megbízható kifolyás elleni védelem a folyadéktaszító és jól alakítható belső puha, ívelt elasztikus védőgátaknak köszönhetően. Telítettséget jelző indikátorral ellátott, amely elmosódással jelzi a betét telítettségét, használatával elkerülhető a felesleges betétcsere. Az anatómiailag formázott betét ívelt, rugalmas combrésszel rendelkezik, amely követi a test alakját a tökéletes illeszkedés érdekében. A betét biztonságos rögzítésére MoliCare Fixpants elasztikus hálós rögzítő nadrág alkalmazható.
A MoliCare Form inkontinencia betétet polietilén-csomagolásban, DIN szabvány szerinti gyűjtőkartonban, ragasztószalaggal lezárva, euro-raklapra helyezve szállítjuk. A termék polietilén csomagolása hordozó fület tartalmaz a könnyű szállíthatóság érdekében. A csomag a perforáció mentén egyszerűen kibontható, a termékek a csomag felbontása után is higiénikusan tárolhatóak. A betétek és a csomag is tartalmazza a termék beazonosíthatóságára szolgáló információkat, így a megfelelő termék kiválasztása egyszerű a felhasználás/betétcserék alkalmával. A termékek CE jellel rendelkeznek, az európai szabványoknak megfelelnek, gyártásuk az Európai Unió területén történik az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelően.

Hartmann-Rico Hungária Kft.
2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u. 8.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás