Termékeink

MOLICARE PREMIUM SLIP SUPER PLUS L 3070 1X

MOLICARE PREMIUM SLIP SUPER PLUS2.jpg
Cikkszám: CV63283
275 Ft
217 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 275 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

MoliCare® Premium Slip nadrágpelenka


Premium minőségű nadrágpelenka, súlyos vizelet- és/vagy székletinkontinencia ellátásához. A MoliCare® összekapcsolja a tökéletes ápolást a tökéletes bőrkomforttal és gondoskodik az életminőség érezhető javulásáról súlyos inkontinencia esetén.
Alkalmazási terület
Súlyos vizelet- és/vagy székletinkontinenciában szenvedő betegek illetve intenzív ápolásra szoruló és különösen nyugtalan személyek részére, de az aktív járóbetegeknek is a legnagyobb biztonságot nyújtja. Kíváló nedvszívó képességgel rendelkezik, az inkontinencia egész éjszakás ellátására is javasolt.

Főbb tulajdonságok
• Teljes felületén puha, textilszerű, diszkrét fehér flísz borítás, Dry-Plus-Vlies technológiával
• „Air active”, légáteresztő, hidrofób, fehér flísz oldalszárnyak a csípőrészen
• Nedvességet/telítettséget jelző indikátor csíkkal
• Többszörösen újrazárható, flísz hook&loop tépőzárakkal
• Háromrétegű ultra-nedvszívó maggal, szuperabszorbens polimerrel
• Csavart rostos cellulóz felső disztribúciós rétege különösen bőrbarát (pH 5.5), ezáltal megakadályozza a baktériumok szaporodását
• Antibakteriális és antimikrobiális
• Szagmegkötő és szagsemlegesítő
• Hipoallergén, dermatológiailag tesztelt
• Latex-mentes
• Anatómiailag formázott
• Fehér folyadéktaszító/hidrofób és jól alakítható, íves belső kifolyás elleni védőgátak, elasztikus szálakkal a combtő részen
• A combkivágás elasztikus szállal ellátva a tökéletes illeszkedésért
• Elasztikus hátrésszel


Termékleírás
Anatómiailag formázott, puha, csípőrészen légáteresztő flísz anyaggal ellátott prémium minőségű inkontinencia nadrágpelenka, Dry-Plus-Vlies technológiával, amely megakadályozza a befülledést, amely izzadáshoz és bőrirritációhoz vezet. Minden felhasznált alapanyag latex-mentes, tesztelések során bizonyították, hogy a termék használatával különlegesen alacsony az esélye az allergiás reakciók előfordulásának, a termék hypoallergén tulajdonsággal rendelkezik, dermatológiailag tesztelt.
A termék anatómiailag kialakított, szagmegkötő, háromrétegű ultra-nedvszívó maggal ellátott, nagy nedvszívó és nedvességtároló képességének köszönhetően tökéletes védelmet nyújt, véd a visszanedvesedéstől. A háromrétegű ultra-nedvszívó mag felső csavart rostokból álló rétege felgyorsítja a nedvszívást, a nedvességet gyorsan a felszívó részhez vezeti, felülete száraz marad, így kellemes érzetet nyújt és védelmezi a bőrt. A csavart rostoknak pH puffer hatása van: a vizelettel érintkezve megőrzik a bőr 5,5-6.0 pH természetes értékét, megelőzve a bőr természetes védőköpenyének károsodását, a bőrirritációt, kisebesedést. A nedvszívó párna középső rétege magas koncentrációban tartalmazza a szuperabszorbens magokat, amely magába szívja a nedvességet és még nyomás alatt is meggátolja a visszanedvesedést. Szagmegkötő tulajdonságú, csökkenti az ammónia termelődését, meggátolja a baktériumok elszaporodását, így megbízhatóan semlegesíti a kellemetlen szagokat. A harmadik réteg a nedvességet elvezeti a nedvszívó párna minden részére, így biztosítva a tökéletes szárazságot és a párna stabilitását.
Megbízható kifolyás elleni védelem a folyadéktaszító és jól alakítható belső ívelt elasztikus védőgátaknak köszönhetően. Telítettséget jelző indikátorral ellátott, amely elmosódással jelzi a pelenka telítettségét, használatával elkerülhető a felesleges pelenkacsere. Elasztikus hátrésszel és ívelt, rugalmas combrésszel rendelkezik, amely követi a test vonalát a tökéletes illeszkedés érdekében. Többszörösen újraragasztható, erős, flísz hook&loop tépőzárakkal a biztonságos rögzíthetőségért.
A MoliCare® Premium Slip légáteresztő flísz oldalszárnyainak köszönhetően kellemes viseletet biztosít, elősegíti a páciens bőrének szellőzését és megakadályozza a bőrproblémák kialakulását.

A MoliCare® Premium Slip nadrágpelenkát polietilén-csomagolásban, DIN szabvány szerinti gyűjtőkartonban, ragasztószalaggal lezárva, euro-raklapra helyezve szállítjuk. A termék polietilén csomagolása hordozó fület tartalmaz a könnyű szállíthatóság érdekében. A csomag a perforáció mentén egyszerűen kibontható, a termékek a csomag felbontása után is higiénikusan tárolhatóak. A pelenkák és a csomag is tartalmazza a termék beazonosíthatóságára szolgáló információkat, így a megfelelő termék kiválasztása egyszerű a felhasználás/pelenkacserék alkalmával. A termékek CE jellel rendelkeznek, az európai szabványoknak megfelelnek, gyártásuk az Európai Unió területén történik az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelően.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás