Termékeink

MOLICARE SLIP EXTRA PLUS M 1891ML 1X

MOLICARE SLIP EXTRA PLUS.jpg
Cikkszám: CV63287
190 Ft
150 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 190 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Puha, csípôrészen légáteresztô flíszanyaggal ellátott inkontinencia nadrágpelenka, Dry-Plus-Vlies technológiával. Szagmegkötô ultra-nedvszívó maggal és telítettséget jelzô indikátorral, teljes felületén flíszanyagból, anatómiailag kialakított. Folyadéktaszító és jól alakítható belsô védôgátak, elasztikus
hátrésszel és rugalmas combrésszel, újra ragasztható, erôs tépôzárak; tökéletes védelmet nyújt nagy nedvszívó és nedvességtároló képességének köszönhetôen, megbízható kifolyás elleni védelem és véd a visszanedvesedéstôl is.

Csípőméretek:
XS 40-60 cm
S 60-90 cm
M 90-120 cm
L 120-150 cm
XL 150-175 cm

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás