Termékeink

MEDCARE SÓ KAPSZ 6X

Cikkszám: CV41748
1 690 Ft
1 331 Ft + ÁFA
Egység: 6 dbBruttó egységár: 282 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

MedCare Komplex só kapszula intumzuhanyhoz 6 db beöntéshez

Napjaink egyik népbetegsége a bélrendszeri betegségek. Okai szerteágazóak, de egyik hatékony, mégis kíméletes kezelése lehet a beöntés, béltisztítás. A beöntés elfogadott terápia különbözõ tisztító kúrák és fogyókúrák részeként is. Nem szabad figyelmen kívül hagyni korunk szabadabb szexuális igényeit sem, ezért foglalkoznunk kell a felmerülõ problémákkal. Az anális sex megkövetel egy mindennapi intim higiéniás tisztálkodást, melyben komoly szerepet játszik a végbél öblítése. Ezen problémák kezelésére nyújt szakszerû, de mégis egyszerû megoldást, a MedCare Intimzuhany és a Complex kapszula használata.

A MedCare Intimzuhany és a Complex kapszulának a használatával gyorsan és biztonságosan végezhetünk beöntést, végbélkezelést.A kezelés során a kapszulából maximum egy liter víz bevitelével kioldódik a sókristály, majd a készülék mûködése automatikusan leáll.

Ajánlott:
székrekedés esetén
orvosi vizsgálatok elõtt
anális sex elõtt és után
beöntéshez
tisztító kúrák részeként

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás