Termékeink

PROFERTIL KAPSZULA 60X

profertil.jpg
Cikkszám: CV55395
31 790 Ft 27 525 Ft
26 214 Ft + ÁFA
Egység: 60 kapszBruttó egységár: 459 Ft / 1 kapsz

Termékismertető / Betegtájékoztató

Dr. Martin Imhof, a Weinviertel Korneuburg klinika professzora a férfi meddőség kapcsán 2010-ben a PROfertil® hatékonyságát vizsgálta 42 éves páciensénél. Karl S. már több mint 3 éve sikertelenül próbálkozott gyermeknemzéssel a PROfertil® kúra megkezdése előtt… 3 hónapon keresztül, napi 2 kapszula PROfertil® szedése után a sperma vizsgálat eredménye: nem csak a sperma mennyiség nőtt 2,9 ml-ről 3,6 ml-re,de közel 24 millióval emelkedett a spermiumok száma is. A spermanövelés eredményeként Karl S. azóta boldog apuka. Számos klinikai vizsgálat igazolja, hogy a PROfertil® természetes megoldás lehet mindazoknak, akik gyermeket szeretnének. +

PROfertil® hatóanyagainak hatása a spermiumképződésre

Spermavizsgálatok alapján ismert tény, hogy a hímivarsejtek teljes kifejlődéséhez a herékben 72 napra van szükség. Ez alatt a sérülékeny időszak alatt, a folyamatban bekövetkezett legkisebb hiba vagy fennakadás egyaránt végzetes lehet. A PROfertil® kifejlesztésére épp ezért a spermaképződés folyamatának egyes szakaszait lekövetve került sor Bécsben.

 

 

Összetevők

Napi adag (2 kapszula)

L-karnitin

440 mg

L-arginin

250 mg

E-vitamin

120 mg

Folsav

800 µg

Cink

40 mg

Szelén

60 µg

Glutathion

80 mg

Koenzim Q10

15 mg

PROfertil® összetétele

A PROfertil® 8 különleges összetevőből áll, melyeket a szervezet saját maga is előállít. Klinikai tanulmányokkal igazolt, hogy a PROfertil® összetevőinek speciális kombinációja és koncentrátuma jelentősen képes javítani a spermiumok minőségét.

Szelén: részt vesz a normál spermaképződésben. Cink: szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Folsav: hozzájárul a megfelelő homocisztein anyagcseréhez és részt vesz a normál aminosav-szintézisben. E-vitamin és szelén: hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

PROfertil® összehasonlítása a versenytársakkal

Mai tudásunk szerint 30-80% az oxidatív stressz okolható a sperma minőség romlásáért, a férfiak csökkent termékenységéért. Ez egyben azt is jelenti, hogy az oxidatív stresszt mérséklésére képes antioxidánsok segítségével a sperma minősége javítható.

 

PROfertil®
1 kapszulában

Versenytárs A
1 kapszulában

Versenytárs B
1 kapszulában

L-karnitin

220 mg

100 mg

175 mg

L-arginin

125 mg

75 mg

 

E-vitamin

60 mg

50,335 mg

44,13 mg

Folsav

400 µg

200 µg

200 µg

Cink

20 mg

7 mg

7,5 mg

Szelén

30 µg

17,5 µg

35 µg

Glutathion

40 mg

 

 

Koenzim Q10

7,5 mg

5 mg

 

Taurin

 

125 mg

 
Klinikai
vizsgálatok
4 tanulmány
400 páciens bevonásával
  1 tanulmány
100 páciens bevonásával

Ezért elemzésünkben a magyar piacon is elérhető, megbízható férfi nemzőképességet fokozó termékeket hasonlítottuk össze a spermanövelés szempontjából legfontosabb mikro-tápanyagok mentén.

Annak ellenére, hogy a táblázatban szereplő valamennyi összetevő sperma minőség fokozó hatásáról számos, sikeresen lezárt klinikai tanulmány is hivatkozik, a magyar piacon mindösszesen 2 olyan termék érhető el, amely egyedi összetételét is elemezték klinikai körülmények között.

A PROfertil® összetétel és koncentráció védjegyezett (Austrian, Eurasian, European patent granted), melynek hatékonyságát több mint 400 páciens bevonásával elvégzett klinikai tanulmány is bizonyítja. 

 

 

 

PROfertil® alkalmazási utasítások:

Vegyen be két kapszulát étkezés közben vagy étkezés után, folyadékkal. A kapszulákat legalább három hónapig kell szedni.

Azonban a PROfertil® alkalmazható – és ajánlott is alkalmazni – a terhesség bekövetkezéséig, de egyhuzamban legfeljebb 12 hónapig. Kérjük, az alkalmazás optimális időtartamával kapcsolatos és egyéb kérdéseket beszélje meg orvosával.

Nemkívánatos hatások:

A PROfertil®-lel végzett klinikai vizsgálatokban nem számoltak be ilyen eseményekről.

Fontos megjegyzés:

Orvosi felügyelet mellett alkalmazandó készítmény. Kérjük, a PROfertil® első alkalmazása, vagy a javasolt alkalmazási rend megváltoztatása előtt konzultáljon orvosával!

Nem teljes értékű élelmiszer, nem kizárólagos tápanyagforrás. A készítmény alkalmazása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Fontos az egészséges életvezetés. Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tartandó!

Vegi-Kapsz: a kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

Kiszerelés:

A PROfertil® 60 kapszulát (egy havi adagot) tartalmazó kiszerelésben kapható.


A szabadalmak regisztrációs száma:

Ausztria 503.219, Európai Unió 1.978.949, Eurázsia 2.008.70.221.


Gyártó:

Lenus Pharma GesmbH, Bécs/Ausztria Gyártási hely: Németország


Forgalmazó:

Goodwill Pharma Kft. 6724 Szeged, Cserzy Mihály u. 32

- See more at: http://www.spermanoveles.hu/profertil#sthash.ZpJEPkmO.dpuf


Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Figyelem!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!