Termékeink

NUXE NUXURIANCE ULTRA SZÉRUM 30ML

Nuxuriance Ultra Teljeskörű anti-aging szérum.png
Cikkszám: CV58519
14 430 Ft 11 875 Ft
9 350 Ft + ÁFA
Egység: 30 mlBruttó egységár: 396 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Teljeskörű anti-aging szérum

A fő bőrsejtek regenerációja a korunk előrehaladtával csökken. Szabadalmazott innováció – Kettős

növényi sejt (Sáfrány értékes aktív molekulái Murvafürt virágából kivont sejtekben), egy intelligens

aktív összetevő célzott, folyamatos hatással, amely segíti új bőrsejtek képződését.

Ez a szérum a Kettős növényi sejtek segítségével azonnal kisimítja és hidratálja a bőrt. Mindössze 28

nap alatt a bőr fiatalabbnak tűnik: simább, tömörebb, és visszanyeri természetes ragyogását. Az

arcszín kiegyenlítettebbnek és világosabbnak, az arckontúr feszesebbnek, az arcvonások kisimultnak

látszanak.

Használja arcra, nyakra, dekoltázsra.

95,2%-ban természetes összetevőt tartalmaz.

Paraben-mentes. Nem komedogén.

Akciós termékeink

Figyelem!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás