Termékeink

XLS MEDICAL TABLETTA 180X

XLS-MEDICAL.jpg
Cikkszám: CV58626
14 560 Ft 9 998 Ft
7 872 Ft + ÁFA
Egység: 180 dbBruttó egységár: 56 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta fő összetevője egy klinikailag bizonyítottan zsírmegkötő tulajdonsággal rendelkező rost, a Litramine, valamint zsírban oldódó vitaminok. Az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta bizonyítottan megköti a táplálékkal elfogyasztott zsírok 27,4-át, emellett hozzájárul a szervezet zsírban oldódó vitaminokkal való ellátottságához. Ez teszi az XL-S Medical Zsírmegkötő tablettát ideálissá a testtömeg fenntartására.

Az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta vitaminokkal biztonságos és hatékony, tanúsított orvostechnikai eszköz a 93/42 EEC szerint a testsúly fenntartására, illetve az elhízás kezelésére és megelőzésére.

Az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta egész nap tartó hatásának, az ún. circadian technológiának köszönhetően egyedülálló.
Az XL-S Medical Zsírmegkötő tablettából a circadian technológiának köszönhetően a Litramine, valamint a zsírban oldódó vitaminok fokozatosan hasznosulnak a szervezetben.
A Litramine nevű rost könnyedén köti meg a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részét, nagy zsír-rost komplexet képez az elfogyasztott ételek zsírtartalmával. Mivel azonban ez a zsír-rost komplex túl nagy méretű ahhoz, hogy a vékonybélben felszívódjon, kiválasztódik a szervezetből. A zsírmegkötő fázis után az esszenciális, zsírban oldódó A-, D- és E-vitamin felszívódnak a szervezetben

A zsírok megkötése mellett az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta segít az étvágy és a nassolási vágy csökkentésében.

Összetevők
Egy tabletta tartalmaz
Aktív összetevő Litramine - növényi eredetű, szabadalmaztatott, szerves rostkomplex.
Vivőanyagok Microcrystalline cellulose, tri-calcium phosphate, chlorophyllin, magnesium stearate (Ph.Eur).
Egyéb összetevők vitamin A-acetate (Retinol), vitamin D3 (Cholecalciferol), vitamin E-acetate (alpha-tocopherol).
Az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta használata bizonyítottan biztonságos, ismert káros mellékhatásai nincsenek, nem tartalmaz hozzáadott, mesterséges színezékeket, ízfokozókat, sót, illetve tartósítószereket.
Az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt.

Használati útmutató
A tablettákat közvetlenül főétkezés után vegye be, folyadékkal (a csomagoláson megtalálható adagolási útmutatónak megfelelően).
Ne vegyen be többet napi hat (6) tablettánál.

Általános figyelmeztetések
12 év alatti gyermekek számára nem ajánlott
Ne szedje az XL-S Medical Zsírmegkötő tablettát terhesség és szoptatás alatt, illetve amennyiben az ön BMI-je (Body Mass Index, testtömeg-index) 18,5 alatti érték
A tabletta bevétele után legalább 2 óráig ne szedjen zsírban oldódó gyógyszereket (pl. orális fogamzásgátlókat).

Az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta nyomokban oxálsavat tartalmazhat, amely sok zöld levelű növényben is megtalálható. Amennyiben önnek veseproblémája vagy veseköve van, ne szedje rendszeresen a készítményt! A tabletták A-vitamint retinol formájában tartalmaznak.

Ne szedje az XL-S Medical Zsírmegkötő tablettát
- ha Ön terhes, vagy valószínűleg terhes.

- ha fogyasztott májat vagy májkészítményt az adott hét során, illetve ne szedje a talettát egyéb retinoltartalmú termékkel.
- ha fennáll Önnél az oszteoporózis (csontritkulás) veszélye (pl. nők menopauza után, illetve idősebbek)

Konzultáljon orvosával, mielőtt szedni kezdené az XL-S Medical Zsírmegkötő tablettát, ha
- ha Ön cukorbeteg, mivel az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta a segít csökkenteni a nassolási vágyat. Amennyiben cukorbetegként akarja szedni a tablettát, orvosával együttműködve javasolt a cukorbetegség kezelésére használt gyógyszer (tabletta vagy inzulin) napi adagját módosítani a nem kívánatos vércukorszint csökkenés (hypoglikémia) elkerülése érdekében.
- ha Ön koleszterinszintcsökkentő gyógyszert szed
- bármilyen más egészségügyi probléma esetén

Tárolás
Gyermekektől elzárva tartandó
Tartsa száraz, hűvös helyen
Felhasználható lásd a dobozon és a buborékfólián

Ahhoz, hogy elérje az áhított súlyt az XL-S Medical Zsírmegkötő tabletta segítségével, fontos, hogy a kúrát egy komplett testtömeg-karbantartó program részének tekintse. Ez pedig akkor lesz igazán hatékony, ha hosszú távú elkötelezettséggel és egészséges életmóddal párosul.

A maximális eredmények elérése érdekében az alábbiakat javasoljuk

*Figyelem
Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EEC rendelet értelmében 30 nap használat után tanácsos 3-5 napig szüneteltetni a termék (II/a osztályú orvostechnikai eszköz) szedését.
Ne vegyen be naponta hat (6) tablettánál többet. Kérjük, kövesse a használati útmutatóban leírtakat, és vegye figyelembe az általános figyelmeztetéseket.

Figyelem!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás