Termékeink

MENYOY TABLETTA 4X

menyoy1.jpg
Cikkszám: CV60485
9 490 Ft 7 999 Ft
6 298 Ft + ÁFA
Egység: 4 dbBruttó egységár: 2 000 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

TERMÉSZETES ENERGIA FÉRFIAKNAK

A MenYOY új és egyedi. Gyógynövény tartalmú étrendkiegészítő, mely egy kis támogatást nyújt egy pár intim kapcsolatához. Az időzítés miatt nem kell aggódnia. Egy kapszula MenYOY természetes energiát biztosít 24 órán keresztül. 18-88 éves kor közötti férfiak növelhetik a MenYOY segítségével magabiztosságukat. Mint bármely egyéb étrendkiegészítő, szabadon beszerezhető.

  • Új, egyedi összetétel

  • 24 órás hatás

  • 18-88 éves korig

  • Növényi eredetű

  • Szabadon beszerezhető

  • Német minőség

 

De mit tartalmaz a MenYoY?

A MenYOY három féle növényi kivonatot (ginzeng, goji, mumijo) ezen kívül C-vitamint és cinket tartalmaz.

 

Ginzeng kivonat: A ginzeng gyökerét évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Növeli a szellemi, fizikai aktivitást, alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére. Különleges tulajdonsága, hogy serkenti a szexuális vágyat – egyes kutatások szerint nemcsak a vágyat, de a férfiaknál magát a teljesítőképességet is fokozza.

 

Goji kivonat: A Goji bogyót az ázsiai orvosok már régóta használják a terméketlenség kezelésére férfiaknál és nőknél egyaránt. A tradícionális kínai orvoslásban a Goji bogyót elsőszámú nemi vágy-élénkítőként írták le, mint később kiderült nem alaptalanul. Bár még csak rágcsálókon tesztelték - de klinikai vizsgálatokban a goji kivonat hatásosnak bizonyult merevedési zavarok kezelésében. (forrás: PubMed)

 

Mumijo: A keleti népgyógyászatban nemes egyszerűséggel csak hegyek könnyének nevezett szer, a gyógyítás legkülönbözőbb területein kerül felhasználásra. A múmijó 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes szteroidokat, foszfolipideket, egy sor vitamint, olajokat és más biológiailag aktív anyagot tartalmaz.

Figyelem!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás