Termékeink

GOLD-T INTRAUTERIN FOGAMZÁSGÁTLÓ SPIRÁL NORMAL 1X

INTRAUTERIN SPIRÁL GOLD T77.jpg
Cikkszám: CV61115
17 980 Ft
14 157 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 17 980 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Kérjük rendelés előtt feltétlenül egyeztessen orvosával a méretet illetően, mert a kiszállított spirálok cseréjére nincs lehetőség!

 

Y” alakú 99,9% tisztaságú réz spirál, 0,1 mm-es arany maggal, mely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberi testtel. 

Ez a spirál javítja a fogamzásgátlás hatásosságát és kiküszöböli az ezüsttel szembeni esetleges allergiás reakciókat.

Három elérhető méretben (Normál, Mini és Maxi), amelyek minden uterus-méretnek megfelelnek, és ezzel még kényelmesebbek a betegek számára.

A méhen belüli fogamzásgátló eszköz (IUD) könnyű és egyedi felhelyezhetőséget biztosító rendszer, amely nagyfokú pontosságot tesz lehetővé.

A felhelyezési utasításokat pontosan követve a méhfal funkciójának kockázata teljesen kizárt.

Javasolt kihordási idő: 5 év.

Az Actavis hosszú távon elkötelezett a nőgyógyászat területén, nőgyógyászati portfóliója új termékkel bővült. Az intrauterine (méhen belüli) fogamzásgátló eszközök között az Actavis partnere az Eurogine.

Az EUROGINE spanyolországi  kutató, fejlesztő és gyártó cég 1991-es alapítása óta elkötelezett  a nőgyógyászati termékek, ezen belül is a méhen belüli fogamzásgátló eszközök (IUD) folyamatos fejlesztésében.

Az Eurogine a katalóniai Politechnikai Egyetemmel (Politechnique University of Catalonia – UPC), valamint a Technológiai és Ipari Fejlesztési Centrummal (Center for Technological and Industrial Development – CDTI) közösen fejlesztett ki egy olyan 99,9%-is tisztaságú rézzel bevont aranymagú spirált, amely ellenáll a méhfolyadék korrozív hatásainak és teljesen biokompatibilis az emberei testtel.

A termékek minősége és a gyártási folyamat megfelel az ISO 13485 minőségirányítási szabványnak. Az Eurogine 1999 óta CE tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az Eurogine méhen belüli fogamzásgátló eszközeinek választéka igen széles, számtalan modell- és méretvariációval, beleértve a réz, valamint az arany- és ezüstmaggal rendelkező spirálokat, illetve felhelyező rendszereket.

Figyelmeztetések:

Csak orvos bonthatja ki, és minden esetben az orvossal kell felhelyeztetni.

Ne hajlítsa, ne nyomja össze. Gyermekektől tartsa távol.

Akciós termékeink

Figyelem!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás