Termékeink

Kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 15.000,- Ft feletti teljesíthető rendelés esetén

Szállítási módok - Magyarország területén belül

A kosárban, a megrendelés előtt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot. Ezek az alábbiak lehetnek.

Személyes átvétel

Ekkor gyakorlatilag a megszokott módon vásárol, de mivel előtte leadta a rendelését az internetes áruházban, a megrendelt termékeket eltettük Önnek, így biztosan nem fognak elfogyni, mire el tud értük menni.

Futárszolgálattal

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 10kg feletti csomagok esetében a szállítás költségei nőhetnek. Kérjük ilyen esetben feltétlenül érdeklődjenek munkatársainkál a pontos összeg felől, mielőtt a rendelést leadják! 

A legkényelmesebb mód a termékek kiszállítása  csomagküldő szolgálattal a megadott címre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A csomag tartalmazza a számlát is. A szállítási és csomagolási költségekre 1.500 Ft-ot számítunk fel alkalmanként.

Szállítás saját gépkocsinkkal:

Győr, és annak 20 km-es vonzáskörzetében, amennyiben a megrendelő ezen igényét írásban közli:  1.500 Ft / 1 alkalom

Szállítási határidő:

  • Vidéki szállítási cím esetén a rendelés napját követo 1-5 munkanap . Igény esetén későbbi szállítást is tudunk egyeztetni. Sürgős csomag esetén a GLS házhozszállítást ajánljuk, legtöbbször a feladást követő munkanapon kiszállítják a csomagot.
  • Győri szállítás esetén akár már a következő munkanap is van lehetőség a szállításra.

csomagpontra:

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is. Kényelmesen, napirendjük ritmusát figyelembe véve, több mint 600 átvételi pont közül választhat a megrendelési folyamat során. A szállítási és csomagolási költség ebben az esetben: 1.500 Ft. Szállítási határidő 5 munkanapon belül.

Külföldre a szállítási költség online fizetés esetén:

Románia 6.000,- Ft (maximum 20 kg-os csomagig)

Szlovákia: 6.000,- Ft (maxiumum 20kg-os csomagig)

Banki átutalás esetén külfföldre (Románia, szlovákia, Ausztria): 10.000 Ft

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás