Termékeink

Kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 10.000,- Ft feletti teljesíthető rendelés esetén

Szállítási módok - Magyarország területén belül

A kosárban, a megrendelés előtt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot. Ezek az alábbiak lehetnek.

Személyes átvétel

Ekkor gyakorlatilag a megszokott módon vásárol, de mivel előtte leadta a rendelését az internetes áruházban, a megrendelt termékeket eltettük Önnek, így biztosan nem fognak elfogyni, mire el tud értük menni.

GLS futárszolgálattal

A legkényelmesebb mód a termékek kiszállítása  csomagküldő szolgálattal a megadott címre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A csomag tartalmazza a számlát is. A szállítási és csomagolási költségekre 1.200 Ft-ot számítunk fel alkalmanként.

Szállítás saját gépkocsinkkal:

Győr, és annak 20 km-es vonzáskörzetében, amennyiben a megrendelő ezen igényét írásban közli:  1.200 Ft / 1 alkalom

Szállítási határidő:

  • Vidéki szállítási cím esetén a rendelés napját követo 1-5 munkanap . Igény esetén későbbi szállítást is tudunk egyeztetni. Sürgős csomag esetén a GLS házhozszállítást ajánljuk, legtöbbször a feladást követő munkanapon kiszállítják a csomagot.
  • Győri szállítás esetén akár már a következő munkanap is van lehetőség a szállításra.

Pick Pack Pontra szállítás:

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is. Kényelmesen, napirendjük ritmusát figyelembe véve, több mint 600 átvételi pont közül választhat a megrendelési folyamat során. A szállítási és csomagolási költség ebben az esetben: 1.200 Ft. Szállítási határidő 5 munkanapon belül.

Külföldre a szállítási költség online fizetés esetén:

Románia 6.050,- Ft (maximum 20 kg-os csomagig)

Szlovákia: 5.000,- Ft (maxiumum 20kg-os csomagig)

Banki átutalás esetén: 10.000 Ft

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 10 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Teszteld egészségügyi ismereteidet!

Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően.

IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket.

A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

  • Fertőzés okozná az érelmeszesedést?ezt az érdekes cikket itt olvashatod el
  • Szendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madarárólSzendi Gábor: A boldogság szárnyaszegett madaráról Világunk boldoságmítoszának minimum akkor szerte kellett volna foszlania, amikor az örökké mókázó, jóságos szerepeket eljátszó Robin Williamst felakasztva találták, vagy amikor rábukkantak Philip Seymour Hoffman kábítószerrel és gyógyszerekkel átitatott testére otthona fürdőkádjában. Lehetne sorolni a kiábrándító fordulópontokat, de a világ szeme meg sem rebben ezekre a hírekre. Mert nincs más, nincs jobb, nem tudunk másféle boldogságot elképzelni, s görcsösen akarunk hinni a felemelkedés és meggazdagodás boldogító hatásában. Inkább szeretnénk hinni abban, hogy ezek az emberek, akiknek megadatott, amiről mások csak álmodoznak, talán csak nem tudtak élni a nagy lehetőséggel. Ám ha jobban megkapirgáljuk a sztárvilágot, vagy a felemelkedésért a lelküket eladó emberek életét, akkor azt látjuk, hogy a jólét egy szintje fölött sokaknál az emberi természet kifordul önmagából. Miféle boldogsághoz vezet a szélsőséges ingerek korlátok nélküli habzsolása? Tényleg ez a boldogság, amikor orrba-szájba lehet drogozni, inni, szexelni, vásárolni? Az a híres patkánykísérlet jut eszembe, amikor elektródát építettek be a patkány agyi jutalmazó központjába, és a patkány addig nyomogatta az ingerlést kiváltó pedált, amíg éhen és szomjan nem halt. Nem kell messzire mennünk az emberi példákért. Igen sok ember, tudván-tudva, hogy árt magának, de nem tud és nem akar lemondani az alkoholról, a dohányzásról, az édességekről, a szerencsejátékról, stb.

Hírlevél feliratkozás