Termékeink

Kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 15.000,- Ft feletti teljesíthető rendelés esetén

Szállítási módok - Magyarország területén belül

A kosárban, a megrendelés előtt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot. Ezek az alábbiak lehetnek.

Személyes átvétel

Ekkor gyakorlatilag a megszokott módon vásárol, de mivel előtte leadta a rendelését az internetes áruházban, a megrendelt termékeket eltettük Önnek, így biztosan nem fognak elfogyni, mire el tud értük menni.

Futárszolgálattal

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 10kg feletti csomagok esetében a szállítás költségei nőhetnek. Kérjük ilyen esetben feltétlenül érdeklődjenek munkatársainkál a pontos összeg felől, mielőtt a rendelést leadják! 

A legkényelmesebb mód a termékek kiszállítása  csomagküldő szolgálattal a megadott címre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A csomag tartalmazza a számlát is. A szállítási és csomagolási költségekre 1.500 Ft-ot számítunk fel alkalmanként.

Szállítás saját gépkocsinkkal:

Győr, és annak 20 km-es vonzáskörzetében, amennyiben a megrendelő ezen igényét írásban közli.

Szállítási határidő:

  • Vidéki szállítási cím esetén a rendelés napját követo 1-5 munkanap . Igény esetén későbbi szállítást is tudunk egyeztetni. Sürgős csomag esetén a GLS házhozszállítást ajánljuk, legtöbbször a feladást követő munkanapon kiszállítják a csomagot.
  • Győri szállítás esetén akár már a következő munkanap is van lehetőség a szállításra.

csomagpontra:

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is. Kényelmesen, napirendjük ritmusát figyelembe véve, több mint 600 átvételi pont közül választhat a megrendelési folyamat során. A szállítási és csomagolási költség ebben az esetben: 1.500 Ft. Szállítási határidő 5 munkanapon belül.

Külföldre a szállítási

Banki átutalás esetén külfföldre (Románia, Szlovákia, Ausztria): egyéni mérlegelés alapján (a csomag méretétől, súlyától függően)

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás