Termékeink

TAFEDIM GÉL-KRÉM 50ML hiánycikk, ne rendeld

tafedim gél.jpg
Cikkszám: CV49755
3 090 Ft
2 433 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 090 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

A TAFEDIM gél antibakteriális, gyulladás csökkentő hatású gyógynövény (Euphorbia hirta) kivonatát, valamint bőrvédő, irritációt csökkentő, regeneráló, a bőr öregedési folyamatát csökkentő, nedvesítő hatású anyagot és panthenolt tartalmaz.

 

Az őslakosok az Euphorbia hirta gyógynövény levelével borogatják vagy tejnedvével bedörzsölik sebeiket, száraz repedezett bőrüket, rovarcsípéseiket, pattanásaikat, herpeszüket, aranyerüket és gombás fertőzéseiket.

 

A sérülékeny, érzékeny, gyulladásra hajlamos "kiütéses" bőr kiváló ápolószere.

 

alapanyaga az Euphorbia hirta 

 

A növény

     
 
     A katolikus misszionárius Margarita nővér nem ismerte a nekem ajánlott növény tudományos nevét, sem annak hatásait. Afrikában a férjem hozott nekem egy afrikai gyógynövény gyűjtemény könyvet, amiből megismertem a növény tudományos nevét: Euphorbia hirta. Ennek ismeretében kezdtem kutatni a róla megjelent tudományos kutatási eredményeket tartalmazó szakirodalmat. Ahogyan én, úgy napjainkban az Internet segítségével még sokkal könyebben bárki hozzájuthat.
    A hirta az Eophorbia növénycsalád egyik gyógynövény jellegű tagja. Sok Euphorbia terem a világon a különböző kontinenseken és sokuk tartalmaz gyógyító hatóanyagot, de melette mérgező anyagot is, aminek következtében nagyon kevés Euphorbia gyógynövény. Az Euphorbia hirta csak a trópusokon terem. Nagy meleget és sok esőt igényel. Nem mérgező, nincsenek mellékhatásai, sok gyógyító hatóanyagot tartalmaz, ő egy trópusi GYÓGYNÖVÉNY.
 
 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!