Termékeink

NALOC KÖRÖMGOMBÁRA 10ML

naloc körömgombára.jpg
Cikkszám: CV49519
5 275 Ft
4 154 Ft + ÁFA
Egység: 10 gBruttó egységár: 527 Ft / 1 g
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

NALOC AZ EGÉSZSÉGES KÖRMÖKÉRT
3 KÖRÖM 3 HAVI KEZELÉSÉRE ELEGENDŐ
www.naloc.hu

• Hatékonyan segíti az elszíneződött és deformálódott körmök gyógyulását
• Gombás fertőzés és pikkelysömör okozta körömelváltozások kezelésére is alkalmazható
• Gyors, látható javulás már 2-4 hét kezelés után*
• Naponta csak 1x kell alkalmazni
• Körömreszelés nélkül!
Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz. Összetétel: propilénglikol,
karbamid, tejsav, nátrium-hidroxid .

Használati útmutató
Tartalom
Naloc , 10 ml
ÖSSZETEVŐK:
Propilénglikol, karbamid, tejsav, nátrium-hidroxid
LEÍRÁS
A Naloc tiszta, színtelen folyadék. A körmön történő alkalmazást megkönnyítő szilikon cseppentő feltéttel ellátott műanyag tubusban.
ANaloc tartósítószert és illatanyagot nem tartalmaz. Összetevői biológiailag teljes mértékben lebomlanak..
JAVALLATOK
A Naloc elősegíti a gombás fertőzés vagy pszoriázis miatt elszíneződött és deformálódott körmök gyógyulását.
A Naloc növeli a köröm hidratáltságát, gyengéden kisimítja a körömlemez külső rétegeit, valamint a köröm mikrokörnyezetének megváltoztatásával és a körömfelszín épségének helyreállításával megakadályozza a gombák és baktériumok szaporodását.
A Naloc javítjaa körmök küllemét és megfelelő állapotban tartja azokat. A javulás első jelei rendszerint 2-4 hét kezelés után láthatóak.
ALKALMAZÁS
A Naloc-ot naponta egyszer, lehetőleg este, lefekvés előtt alkalmazza. Helyezze a tubus csúcsát a körömre. Gyengéden nyomja meg a tubust, és a csúcsával oszlassa szét a készítményt a köröm felszínén.
Minden kezelni kívánt körmöt vékony rétegben vonjon be a készítménnyel. Fontos, hogy a
kezelt körömvégek alá is juttasson a készítményből  Az alkalmazás után hagyja néhány percig száradni.

 A javulás első klinikai jelei 2-4 hét kezelés után jelentkeznek.
A kezelés időtartama a köröm kezdeti állapotának súlyosságától függ, de a megfelelő eredmény elréséhez sok esetben 3-6 hónap kezelés is szükséges lehet.. Az optimális eredmény eléréséhez az egészséges köröm kinövéséig folytassa a kezelést.
A kezelés ideje alatt ne használjon körömlakkot, mert az csökkenti a Naloc hatékonyságát.
A Naloc csak helyileg hat, ezért terhesség és szoptatás ideje alatt is használható. Gyermekeken történő alkalmazással kapcsolatban korlátozott mennyiségű tapasztalat áll rendelkezésre. Ezért gyermekeken történő alkalmazás előtt kérje orvosa tanácsát...
FIGYELMEZTETÉSEK, ÓVINTÉZKEDÉSEK
Csak külsőleges használatra! Figyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szembe vagy a nyálkahártyákra. Ne használja a készítményt, ha allergiás (túlérzékeny) annak bármely összetevčjére.
LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Egyes betegeknél előfordulhat a köröm közvetlen környezetében levő bčrfelület kismértékű átmeneti irritációja és a köröm elszíneződése.
Előfordulhat továbbá, a köröm meglazulása /elválása a körömágytól (onycolysis), beleértve az érintett körömrész leválását is.
FELHASZNÁLHATÓSÁG ÉS TÁROLÁS
A dobozon és a tubuson feltüntetett lejárati idő után ne alkalmazza a készítményt. 2°-25°C között tárolandó.Napfénytől és fagyástól védve tárolandó. . Gyermekektől elzárva tartandó.
Gyártja:
Moberg Derma AB, Gustavslundsv. 42, SE-167 51 Bromma, Svédország
Magyarországi forgalmazó:
Meda Pharma Hungary Kft. 1139 Budapest Váci út 91.
A szöveg utolsó módosításának időpontja 2011 December.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás