Termékeink

DERMAPLAST HYDRO VÍZHÓLYAGTAPASZ 5X

dermaplast hólyagtapasz sarok.jpg
Cikkszám: CV58137
1 590 Ft
1 252 Ft + ÁFA
Egység: 5 dbBruttó egységár: 318 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

DermaPlast Hydro hólyagtapasz

A DermaPlast Hydro modern termékcsalád a nedves sebkezelés biztosításával támogatja a sebgyógyulást. A nedves sebkezelés célja, hogy olyan környezetet hozzon létre a sebben, amely támogatja a sejtek osztódását és vándorlását. Hagyományos sebtapasz használata esetén a sebek kiszáradhatnak, ami varképződéshez vezet.

 
DermaPlast Hydro hólyagtapasz

A modern, hidroaktív sebtapaszok (mint a hidrogélek vagy hidrokolloidok) használatával ez megelőzhető. Tudományos kísérletek igazolják, hogy enyhén nedves környezetben a sejtosztódás és a sejtek vándorlása gyorsabb, így könnyebben képződik új szövet és gyorsabban záródik a seb. A hidrogél és hidrokolloid tapaszok emellett párnázzák a sebet így csökken a fájdalomérzet. A tapaszok több napig a seben maradhatnak és egészen a teljes gyógyulásig alkalmazhatók.

A DermaPlast hólyagtapaszok ideálisak a sarkon és a lábfejen képződő hólyagok megelőzésére és kezelésére. 
A tapaszok öntapadó hidrokolloid masszából készülnek, párnázó hatásúak. A hidrokolloid felszívja a váladékot, és géllé alakul. A tapasz elvékonyodó szélei pontosan illeszkednek, védik a sebet a nedvességtől, szennyeződésektől és baktériumoktól.

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

Hegkezelés

Mi is az a heg?

A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől.

Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

  • Hogyan tartsd tisztán a füldugódat? - Gondoltok a fültisztításról3 tipp és trükk, hogy tovább használhasd füldugódat Gondoltuk, biztosan a lehető leghosszabb ideig szeretnéd használni a füldugódat. Ugyanis afüldugók rendelkeznek egy bizonyos élettartammal, de ha néhány dologra odafigyelsz, hosszabbideig élvezheted előnyeiket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan növelheted meg füldugódélettartamát.
  • Teszteld egészségügyi ismereteidet!Az Aranyhajó Patika tesztsorozatot indít, mellyel tesztelheted tudásodat, a patikában nap mint nap előforduló problémákat, tévhiteket illetően. IDE KATTINTVA töltheted ki a tesztünket. A kitöltés után, a Pontszám Megtekintése linkre kattintva nézheted meg az eredményeket.

Hírlevél feliratkozás