Termékeink

CELL-1 CSIGANYÁLKA KRÉM AKNÉRA 50ML

cell-1.jpg
Cikkszám: CV56315
13 875 Ft
10 925 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 278 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

cell-1
Made in Switzerland

A cell-1 egyedülálló formulája, a csiganyálka kivonat révén újítja meg bőrét.

A cell-1 hatékony aknék, hegek, ráncok, terhességi csíkok kezelésében és megújítja a bőrt.
Naponta kétszer vigye fel a gélt és látni fogja, hogyan regenerálódik bőre. A cell-1 fiatalos megjelenést biztosít.

A cell-1 csigagél-kivonatot tartalmaz, amely megújítja a bőrsejteket, gyógyítja a sebeket, eltünteti a műtéti és az égési sérülések hegeit.
A cell-1 titka fő alkotóelemében - az allantoinban – rejlik, melyet természetes módon a csigákból nyernek ki, és amely képessé teszi a csigákat kötőszöveteik, valamint házuk megújítására.

Ugyanígy hat az allantoin az emberi bőrre. Hatására a bőrsejtekben protein képződik és mintegy varázsütésre a bőr regenerálódik.

A cell-1 gél glikolsavat is tartalmaz, amely bőrradírként hat a bőrre és az elöregedett, roncsolódott bőrsejteket természetes úton távolítja el. 
Bőre simává és tisztává válik, zavaró hegek nélkül. A cell-1 az ideális megoldás zsíros, aknés és pattanásos bőrre.

cell-1, csigagélkivonat kiváló megoldás ráncok, aknés bőr, hegek és terhességi csíkok kezelésére.
Megújítja a bőrsejteket, bőrének sima és feszes érzést biztosít.
Természetes allantoin-tartalma révén regenerálja a bőrt, mint ahogyan a csigák képesek kötőszöveteik megújítására.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás