Termékeink

ALLGA SAN LÁBÁPOLÓ DEZODOR 100ML

ALLGA SAN LÁBDEZODOR.jpg
Cikkszám: CV59865
1 665 Ft
1 311 Ft + ÁFA
Egység: 100 mlBruttó egységár: 17 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Allga San Lábápoló dezodor 100 ml

Ideális frissítő védelem izzadó lábak és lábszag esetén. Az oktopirox hatóanyag-formula dezodorál és nem hagyja kialakulni a lábszagot. Gyengéden ápolja a lábfejet, és megelőzi a lábgombát.

Oktopirox-szal és pantenollal

Alkalmazás: Naponta 1-2 x fújja be a talpat és a lábujjak közötti területet, és rövid ideig hagyja hatni. Szükség esetén enyhén fújja be a cipőjét és hagyja megszáradni. 3 éves kor alatti gyermekeknél ne alkalmazza.

Biztonsági figyelmeztetés: Extrém gyúlékony aeroszol. A flakon nyomás alatt áll. Napfénytől és 50 °C feletti hőmérséklettől óvja! Ne tárolja 25 °C felett.  A flakont kiürülés után felnyitni és elégetni tilos! Tűzbe és izzó tárgyak irányába ne fújja! Gyújtóforrástól távol tartandó. Használata közben tilos a dohányzás! Kielégítő szellőzés nélkül robbanékony keveréket alkothat. A hatósági előírásoknak megfelelően dobja ki. Gyermekektől távol tartandó! Az aeroszolt ne lélegezze be. Szembe és nyálkahártyára ne fújja. Nyílt sebre, horzsolásra, bőrrepedésre ne használja.

Gyártja: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Németország

Forgalmazza: Naturprodukt Kft. 2046 Törökbálint, DEPO, Pf. 8 

 

Összetétel: Dimethylether, Alcohol Denat., Aqua, Piroctone Olamine, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Salvia Lavandulaefolia Leaf Oil, Cetyl Alcohol, Pinus Mugo Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Panthenol, Camphor, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Sodium Lactate, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás