Termékeink

LRP-ANTHEL.NAPTEJ SPF30 250ML

Cikkszám: CV6739
8 340 Ft
6 567 Ft + ÁFA
Egység: 200 dbBruttó egységár: 42 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

MAGASFOKÚ VÉDELEM. ELLENÁLLÓ. AKÁR 24 ÓRÁN KERESZTÜL TARTÓ HIDRATÁCIÓ.

MI EZ?

ANTHELIOS KÖRNYEZETTUDATOS HIDRATÁLÓ TEJ SPF 30. A La Roche-Posay első fényvédője, amely kíméletesebb a bolygóval. A tubus kartonpapírt tartalmaz, és a La Roche-Posay műanyag tubusához képest 75%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz. A készítmény az extra magas és ellenálló Netlock fényvédő technológiát a tengerek élővilágával kíméletesebb formulával kombinálja.
Magas UVA- és UVB-védelem.

HASZNÁLAT
A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére. Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. Külső használatra.

TEXTÚRA

Nem zsíros. Nem ragad. Nem hagy fehér nyomot.

BIZTONSÁG

Az Anthelios hidratáló tejet SPF 30 fényvédővel bőrgyógyászati ellenőrzés 
mellett, napfényre érzékeny bőrön tesztelték. Napérzékenységre hajlamos, reaktív bőrre is. Allergia ellen tesztelt. Hipoallergén.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

Az új Netlock technológiának köszönhetően a formula erős védőréteget képez, amely egységes, nem elkenődő, nem zsíros és nagyon ellenálló védelmet nyújt. Ez a technológia kíméletesebb a tengerek élővilágával.
Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelve, napérzékenységre hajlamos bőrön. Allergia ellen tesztelt. Hipoallergén.

 

Felbontás után a minőségét megőrzi:
12 hónap

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás