Termékeink

KLINIDERM FILM 10X12CM 1X

KLINIDERM FILM KÖTSZER.jpg
Cikkszám: CV19517
189 Ft
149 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 189 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Kliniderm Film

A Kliniderm Film, film réteget alkotó sebfólia, mely különösen elsőfokú égési sérülések, donorhelyek és felfekvések kezelésére, illetve ezek megelőzésére szolgál. Alkalmas műtét utáni sebek és horzsolások fedésére, infúziók rögzítésére, alkalmazható másodlagos kötszerként sebfedésre.

A Kliniderm Film egy steril, átlátszó poliuretán filmkötszer, mely egy poliakril ragasztófelülettel van ellátva. Szemipermeábilis, azaz a vízgőzt és az oxigént átengedi, a mikroorganizmusok számára azonban átjárhatatlan. 
Az áttetsző filmen keresztül jól követhető a gyógyulás folyamata.

Kötéscserék gyakorisága:
A seb állapotától függően, a sebváladék mértékétől függően.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás