Termékeink

NAHRIN HALOLAJ KAPSZULA 75G

NAHRIN HALOLAJ CAPS.jpg
Cikkszám: CV58405
12 070 Ft
9 504 Ft + ÁFA
Egység: 75 gBruttó egységár: 161 Ft / 1 g

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az Omega-3 a szív- és érrendszer védő olaja; magzati életben az agyi idegsejtek külső burkának felépüléséhez alapvetően szükséges; a szem ideghártyáján a csapok, pálcikák ép működéséhez nyújt alapot. Az immunrendszer (védekező sejtek) membránjának épsége az Omega zsírsavaktól függ.


A Nahrin Halolaj kapszula tartalma: 100db kapszula

1 kapszula 500 mg Omega zsírsavat tartalmaz.

A Nahrin Halolaj kapszula összetétele:

Lazacolaj (a legértékesebb és leghatékonyabb halolaj), dunalielle-alga (nagyon gazdag béta-karotinokban), natriumszelenit (kiváló szabadgyök fogó, megakadályozza az LDL erekben történő lerakódását, az érelmeszesedés kialakulását.


A Nahrin halolaj kapszula alkalmazása:

2 kapszula naponta 2 hónapig, évente 1-2 alkalommal. Gyermekeknek 35 kg felett ajánlott napi 1 kapszula 2-3 hónapig. (Aki kisebb súlyú annak Nahrofit vanília és a Nahrin fűszerek fogyasztása javasolt.)

Szedhető folyamatosan is, akkor a napi adagja: egy kapszula, amelyet étkezés előtt kevés vízzel, általában reggel kell bevenni.

 

A Halolaj kapszula ajánlott mindenkinek, aki napi rendszerességgel nem fogyaszt tengeri halakat, vagy zöldségsalátákat telítetlen olajjal leöntve.

A szív- és érrendszeri betegségek kialakulása nagymértékben függ a keringő vér és az érfalak minőségétől, erre pedig a szervezetben lévő telítetlen, ill. a többszörösen telítetlen az un omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) mennyisége, valamint a zsírsavak aránya meghatározó befolyást gyakorol. Ezek a zsírsavak esszenciálisak, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem
képes ezeket előállítani, mennyiségük kizárólag a beviteltől függ. Az optimális arány a telített és telítetlen zsírsavak viszonylatában 5:1, a szükséges napi omega-3 zsírsav mennyiség 0.6-1 g, felmérések szerint ennek azonban csak, mintegy 15%-át visszük be a táplálékkal.
A rossz arány és az elégtelen bevitel következtében különböző betegségek alakulhatnak ki, mint pl. immungyengeség, bőrelváltozások, növekedési zavarok és végül, de talán a legfontosabb az érelmeszesedés. A szív és keringési betegségek további rizikó faktorai: stressz, mozgás hiány, nem megfelelő táplálkozás, dohányzás, túlzott mértékű alkohol- és kevés folyadék-, ill. vízfogyasztás.

Anyatejes babánál az anyának kell fogyasztania már a terhesség alatt Omega-3 zsírsavakat (EPA, DHA), nem szopós babánál a tápszereket dúsítják.

 

A NAPI OMEGA ZSÍRSAV SZÜKSÉGLETÜNK:

 

• 0-1 év között: 50-100 mg,
1-3 év között: 150-200 mg,
• 3-6 év között: 200-300 mg,
6-12 éves korban: 300-400 mg,
12-18 éves korban: 500-1000 mg a fokozott
csont- és szellemi fejlődés miatt,
Felnőtt korban: 500- 600 mg.

 

Halolaj kapszula összetétele: 

 


67% halolaj, kapszula  (nedvesítőanyag: glycerin, színezőanyag: vasoxid), szétválasztó anyag: szilícium-dioxid, dunaliellaalga koncentrátum természetes karotinokkal és nátrium szelenittel.


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás