Termékeink

NAHRIN MARS KAPSZULA 30X

Cikkszám: CV58410
12 645 Ft
9 957 Ft + ÁFA
Egység: 22 gBruttó egységár: 575 Ft / 1 g

Termékismertető / Betegtájékoztató

10,5g (kb. 30db kapszula)

Étrend-kiegészítő kapszula shiitake, maitake, reishi gombával és akai bogyóval.

Összetevők: shiitake-kivonat (Lentinula edodes) termőtest, kapszula anyaga hidroxipropilmetilcellulóz, maitake-kivonat (Grifola frondosa) termőtest, reishi-kivonat (Ganoderma rucinom) termőtest, akai bogyó-kivonat (Euterpe oleracea) gyümölcs, kukorica keményítő (Zea mays).

Alkalmazás: napi 1 kapszulát kevés vízzel étkezés előtt bevenni.

Figyelmeztetés: a megadott, ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti az egészséges, változatos táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Tartalmaz Napi adag (1 kapszula) 0,35g
Shikate-kivonat 54mg
Maitake-kivonat 54mg
Reishi-kivonat 45mg
Akai bogyó-kivonat 1mg

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás