Termékeink

NAHRIN HARMÓNIA/HARMONY PLUS KAPSZULA 24,6G/KB 60X

nahrin harmony kapszula.jpg
Cikkszám: CV6751
11 705 Ft
9 217 Ft + ÁFA
Egység: 25 dbBruttó egységár: 468 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

 

Étrend-kiegészítő kapszula L-tryptophannal, levendulával, citromfűvel, galagonyával, sarki gyökérrel, magnéziummal és B-vitaminokkal.

Összetevők

Kapszula anyaga: Hidroxipropil-metil-cellulóz, L-Tryptophan, Magnéziumoxid, Levendula por (Lavendula angustifolia, virág), Zabpehely (Avena sativa, magvak, gluténmentes), Kukoricakeményítő, Citromfű-kivonat (Melissa officinalis, levelek), Maltodextrin, Galagonya-kivonat (Cratageus monogyna, Crataegus laevigata, levelek és virágok), Sarki gyökér-kivonat (Rhodiola rosea, gyökér), Csomósodásgátló: szilícium-dioxid, Nikotinamid (Niacin), Riboflavin-5-phosphate natrium (B2 vitamin), Pyridoxine hydrochloride (B6 vitamin).

Adagolás

Naponta 3 kapszulát étkezés közben kevés vízzel bevenni.

Figyelmezetés

Gyermekektől elzárva tartandó!
Három éves kor alatti gyermek számára nem ajánlott!
A megadott ajánlott fogyasztási mennyiséget nem szabad túllépni!
Nem pótolja a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot.

Tartalmaz Napi adag 3 kapszula (1,25g)
L-Tryptophan 177mg
Levendula 133mg
Zabpehely 133mg
Citromfű 56mg
Galagonya 17mg
Sarki gyökér 10mg
Magnézium 97mg NRV:26%
B3 vitamin (niacin) 2,4mg NRV:15%
B2 vitamin (riboflavin) 0,21mg NRV: 15%
B6 vitamin

0,21mg NRV: 15%

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás