Termékeink

GOLDLILY IUE INTRAUTERIN SPIRÁL SENSITIVE STANDARD // HIÁNYCIKK!

intrauterin spirál.jpg
Cikkszám: CV59230
14 875 Ft
11 713 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 14 875 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Jelenleg hiánycikk, nem rendelhető!

 

Helyette elérhető: Melbeagold Normál Spirál

 

A Goldlily/Silverlily család tagjai méhen belüli fogamzásgátló eszközök (ún. spirálok), amelyek a világon egyedülálló módon a szokásos hatásokon kívül elektrokémiai védelmet is nyújtanak a nem kívánt terhességgel szemben (kettős védelem). A biztonságukra jellemző teherbeesési arány gyakorlatilag azonos a hormonális fogamzásgátlókéval, de ezen túlmenően a kilökődések gyakorisága is kiemelkedően alacsony . A Goldlily/Silverlily fogamzásgátló eszközöket a legmegbízhatóbbak közé sorolják, ugyanakkor élettartamuk igen hosszú (hét év), a Goldlily-Double spirálok esetében pedig tíz év. A szabadalmakkal védett eszközök hatóanyaga arany-réz, illetve ezüst-réz ötvözetből készült huzal, amely műanyag hordozótestre van spirál alakban felcsévélve. A nemesfém-ötvözetből készült spirálok - ellentétben a rézhuzalból készült hagyományos spirálokkal - nem szilánkosodnak, és egyenletesen fejtik ki hatásukat. A liliom virágának metszetét formázó finom tapintású polietilén eszközök - miután az orvos felhelyezte azokat - észrevétlen természetességgel simulnak a helyükre, a méhet nem irritálják, és azonnal kifejtik hatásukat. A felhasználó alkati adottságainak megfelelően az orvos könnyen kiválaszthatja a páciens számára legalkalmasabb méretű spirált, ugyanis a Goldlily/Silverlily rövid, mini és normál változatban készül. A műanyagtest különleges kialakítása folytán az eszköz felhelyezése és levétele fájdalommentes. Amennyiben az eszköz használója - korábbi döntését megváltoztatva - mégis gyermekáldásra vágyik, akkor - az eszköz eltávolítása után - erre azonnal megnyílik a lehetőség. A Goldlily/Silverlily méhen belüli fogamzásgátló eszközöket azoknak ajánljuk, akiknek tartós partnerkapcsolatuk van és/vagy akiknek a tabletta szedése problémát okoz (pl. cukorbetegeknek, öröklött trombózisveszélyben élőknek, a változó korhoz közeledőknek, stb.), de azoknak is, akik szoptatnak, vagy akik idegenkednek más fogamzásgátló módszerektől és eszközöktől, valamint azoknak, akiknek ez nőgyógyászati szempontból javasolt.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás