Termékeink

MISSYGEL HÜVELYGÉL 5X HIÁNYCIKK

missy gél.jpg
Cikkszám: CV60833
3 555 Ft
2 799 Ft + ÁFA
Egység: 5 dbBruttó egységár: 711 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

A MissyGel hüvelygél tejsavat tartalmaz, és a hüvely normál pH-jának gyors és hatékony helyreállítására szolgál.

Előretöltött, egyszer használatos tubusok formájában kerül kiszerelésre.

Alkalmazásával gyorsan helyreállítható és fenntartható a hüvely természetes egyensúlya.

Alkalmazása az alábbiak esetén javallott:

A hüvely pH-értékének gyors szabályozására és annak természetes, savas értékének helyreállítására, ha a hüvely pH-ja az alábbiak miatt felborul:

- Bakteriális- vagy gombás hüvelyfertőzés

- Hosszan tartó antibiotikum- vagy fogamzásgátló-kezelés

- Menstruáció utáni időszak

- Menopauza idején 

Az alkalmazás módja:

A MissyGel hüvelygélt lefekvéskor kell használni, ezáltal az esetleges szivárgás csökkenthető. 

Enyhe szivárgás estén hasznos lehet tisztasági betét alkalmazása.

Minden tubus le van zárva, és egy alkalomra elegendő gélt tartalmaz, amelyet a tubus összenyomásával kell a hüvelybe juttatni.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás