Termékeink

KLIMIN NYUGALOM KAPSZULA 60X PHARMAX

KLIMIN NYUGALOM.jpg
Cikkszám: CV63403
3 310 Ft
2 606 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 55 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Önnek is megnehezítik a mindennapjait a változókori hőhullámok és az állandó ingerlékenység? Pontosan tudom, mit érez. Oldjuk fel a változókor feszültségét! A változókori nyugalomért alkottam meg a Klimin plust, amely az ingerültséget, lobbanékonyságot helyezte a középpontba és megannyi nő kedvencévé vált, azonban szerettem volna, ha a termék még több területen tud támogatást nyújtani a változókori nehézségekkel szemben. A Klimin plust nem csak kívülről, de belülről is megújítottam: a kapszula célja már nem csak a nyugalom növelése, de a hőhullámok enyhítése is, ezért az összetételében kulcsszerepet kapott a réti here, amely a változókori hőhullámokkal, izzadással veszi fel a harcot. A megújult Klimin plust keresse Klimin Nyugalom néven.

Napi bevitel (2 kapszula) hatóanyagtartalma
NRV*
Magnézium 93,74 mg 100%
B6-vitamin 1,4 mg 100%
Réti here kivonat (ebből izoflavon 40 mg) 200 mg
Citromfű kivonat 50 mg
 

Citromfű

A citromfű hozzájárul a pozitív hangulat, a lelki-egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, az egészséges alváshoz, a nyugalom növeléséhez.

Réti here

A réti here segít elviselni a változókori hőhullámokat és az izzadást.

Magnézium

A magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.

B6-vitamin

A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez.
 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás