Termékeink

COLPO-CLEANER JÓD PEZSGŐTABLETTA 10X

COLPO CLEANER JÓD.jpg
Cikkszám: CV914
1 755 Ft
1 382 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 176 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Colpo-Cleaner JódColpo-Cleaner Jód fertőtlenítőszer, hüvelyzuhany készítéséhez.

Nem maró hatású. Feltisztítja a gyulladt hüvelyfal lepedékét. Kimossa a gennyet, nyákot, bomló vért, hogy azok toxinjai ne mérgezhessék tovább a még élő hüvelyfali sejteket. Egyenletesen tömény anyaggal irtja ki a hüvelyfali redőkben megbújó minden fajta kórokozót. Nem jöhet létre túlkoncentrált oldat, mint az egy helyben oldódó gyógyszerek eseteiben. Az oldat csak a szükséges ideig marad bent, így a jódból a legkevesebb mennyiség szívódhat a szervezetbe. Szagtalanít.
A kúra csak két napos. Recept nélkül is olcsó.
Foltja könnyen kimosható.
A többi termékünk irrigátorával használható.
Ki tud ennél jobbat?

A nőgyógyászati rendelők és osztályok fele a hüvelygyulladást és következményeit elszenvedőkkel van tele. A hüvely önvédelmi állapotára rámutat a rákszűrés Pap 1, 2 és 3a eredménye is. Ha egy millió házőrző laktobacilusra csak egy kórokozó jut, akkor az a már említett Pap 1 állapotot jelenti, ha nincs házőrző, csak kórokozó, akkor az Pap 3a. Az átmeneti állapotnak számító Pap 2-nél a kórokozók gyorsabban szaporodhatnak el, és azonnali panaszok is jelentkezhetnek. Jelenleg a nőknek mindössze 20 százaléka él Pap 1 védelemben, holott a probléma csökkenthető lenne a legegyszerűbb, természetes anyagokból álló hüvelyzuhanyokkal. Meg kellene tanítani a nőket, hogy kinek, mikor, hányszor és mivel indokolt használni az eszközt, és kinek nem. Ma még csak mintegy 200.000 zuhanyozásról beszélhetünk havonta Magyarországon. További 100.000-en hüvelyzuhanyoznak még, csak nem a megfelelő, modern szerekkel.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás